Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 1 rode ui, fijngesnipperd 3 teentjes knoflook, uitgeperst 350 g risotto 250 ml droge witte wijn[...]
Bron: allrecipes.nlPilaf word normaal gesproken met rijst gemaakt maar deze versie is met bulgur. Bulgur is een graanprodukt en kan gemaakt zijn van verschillende soorten tarwe.[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 l kokendhete groentebouillon (van blokjes) 50 g boter 1 eetl. olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 teen knoflook, uitgeperst 300 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 l kokendhete groentebouillon (van blokjes) 50 g boter 1 eetl. olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 teen knoflook, uitgeperst 300 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 l kokendhete groentebouillon (van blokjes) 50 g boter 1 eetl. olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 teen knoflook, uitgeperst 300 g[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 klein pakje Bleu Band 1 kg Gehakt 1 kg Uien 1 stukje Gember 1 hele Rode Peper 1 hele roos Knoflook 1 blik Perziken (op sap) 3 blikjes gesn.[...]
Bron: smulweb.nlHet seizoen van het eindeloos absorberen van vitamine D is weer begonnen (smeer je goed in!). Ja, wat is het geweldig weer. En de combinatie van dit zalige[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlBeetje een fusionkeuken met die mosterd en brie, maar het smaakte prima en beide ingrediënten geven veel smaak en een snufje pit. Een probleem met dit soort[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVorige maand ontdekte ik eindelijk wat die foodblogswap nu is ! Ik ben zo'n 9 maanden aan het bloggen en zag dit al eens passeren op andere blogs. Telkens[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beIngrediënten Porties : 4 1 l kokendhete groentebouillon (van blokjes) 50 g boter 1 eetl. olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 teen knoflook, uitgeperst 300 g[...]
Bron: allrecipes.nlOooow wat zijn wij gek op verse coquilles! Vooral die we gisteren aten bij de risotto. Ze waren zoet en ziltig van smaak en zacht als boter. En met dit gerecht[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlIngrediënten 30 g boter 2 uien 2 tenen knoflook 300 g risottorijst 1 liter hete kippenbouillon (van tablet) 1 kropsla 25 g bieslook (bakje 25 g) 250 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui 300 g fijne tuinerwten (diepvries) 160 g gerookte kipfilet (schaal) 25 g bieslook 1 liter kippenbouillon 4 el olijfolie 300 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui 2 el olijfolie 250 g risottorijst 1 kippenbouillontablet 800 ml kokend water 100 ml droge witte wijn 1 citroen (schoongeboend) 250 g[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen * 400 gram zilvervlies of basmati rijst * 250 gram nasi vlees of een hamlapje * 50 gram ham * 1 ui * 1 prei * 2 theelepels djahe * 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 2 eetlepels olijfolie 3 eetlepels boter 1 ui, in kleine stukjes gesneden 4 teentjes knoflook, fijngeperst 340 gr risottorijst[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 400 gram gekookte asperges ( kan uit pot of blik ) - 100 gram gerookte zalm - 100 gram grote garnalen - 150 gram risotto rijst - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Kies voor het gerecht Noordzeegarnalen want dat zijn nog altijd de lekkerste garnalen die er zijn. Ze moeten tegenwoordig wel in water[...]
Bron: smulweb.nl