Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen 500 gr mie nestjes 300 gr hamlappen (in blokjes) 1 rode peper (fijn, zonder zaad) 150 gr prei (fijn) 150 gr witte kool (fijn) 1 kleine[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen De kip: 400 gr kipfilet (in blokjes) 1 ui (gesnipperd) 2 teentjes knoflook (fijn) 1 t kerriepoeder 1 t gemberpoeder 1 ½ el sojasaus[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 g Kipfilet 2 uien 2 tenen knoflook Italiaanse kruiden (liefst vers) oregano, salie, beetje thijm, rozemarijn Half of heel spaanse peper 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 300 g zilvervliesrijst 2 uien 2 eetlepels boter 1 schaaltje kipfiletblokjes (ca. 350 g) ½ duobakje gerookte spekreepjes (a 200 g) 1[...]
Bron: ah.nlDe gedroogde groenten die in dit recept gebruikt worden, koop ik online bij Van Beekum Specerijen . In bloemkoolnasi gebruik ik ze ook graag, omdat deze de[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlRestant vlees, garnalen of kip apart klaarmaken met knoflook en wat ketjap, zout en peper. Spek bakken of ham in kleine stukjes gesneden, uien (gesnipperd),[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gram kipfilet in blokjes - 400 gram rijst - bumbu nasi goreng van Sari Rasa - 1 groot pak nasigroenten( met rode peper) - 1 grote ui - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 350 gr hamlappen (in blokjes van ca 2x2 cm); 1 spaans pepertje (gehalveerd, in reepjes); 1 dl ketjap manis; 1 dl runderbouillon (van een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg kippenvleugels of zgn. barbecuesticks, 4 bosuitjes; 3 tenen knoflook; 6 cm verse gemberwortel; 2 theelepels serehpoeder of 1 stengel[...]
Bron: smulweb.nlRestant vlees, garnalen of kip apart klaarmaken met knoflook en wat ketjap, zout en peper. Spek bakken of ham in kleine stukjes gesneden, uien (gesnipperd),[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gram kipfilet in blokjes - 400 gram rijst - bumbu nasi goreng van Sari Rasa - 1 groot pak nasigroenten( met rode peper) - 1 grote ui - 1[...]
Bron: smulweb.nl