Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Ingrediënten Porties : 4 geraspte schil en sap van 1 kleine sinaasappel 1 tl grove mosterd 1½ el olijfolie, extra vergine 1 teentje knoflook, uitgeperst[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 500 gr groene asperges zout 1 klein bakje kerstomaatjes, gehalveerd 2 eetlepels extra vergine olijfolie 1 eetlepel balsamico[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 voor de salade: 2 eieren 100 gr jonge spinazie bladeren 2 tomaten, in plakjes gesneden 2 plakjes parmaham 60 gr ricotta kaas 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 75 gr gemengde sla 200 gr boerenkool, in dunne reepjes gesneden (geen harde stelen) 70 gr parmaham, in stukjes 2 appels,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 grote galia meloen 175 gr Parma of Serranoham, dungesneden Voor de Salsa: 225 gr aardbeien 1 el poedersuiker 2 el zonnebloemolie 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 75 gram gemende sla 2 grote rijpe peren wat citroensap 4 eetlepels walnoten 4 plakken rauwe ham (liefst Serranoham of Parmaham) 75 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de salade: 2 zakjes veldsla 400 gram geitenkaas 140 gram parmaham 2 appels (zoet of zuur) 1 bakje walnoten Voor de dressing: Tijm[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 grote meloen, Cantaloupe, Galia of Charentais 175 gr parma of serranoham, dungesneden VOOR DE SALSA 225 gr aardbeien 1 el poedersuiker 2 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 blauwe druiven 1 theel scherpe mosterd 1 theel honing 1 eetl vers citroensap 2 eetl milde olijfolie zout en versgemalen peper 1 eetl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 ciabattina (Italiaans brood, pak a 3 stuks) 2 teentjes knoflook 4 el olijfolie 8 pitloze witte druiven 8 plakjes Parmaham 1 potje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg aardappels (Lady Christl) 150 ml Griekse yoghurt (vetvrij) 1 groene appel (bijv. Granny Smith) 150 g rucola (sla) 3 el kappertjes 200 g[...]
Bron: ah.nlHet aspergeseizoen in Nederland is maar kort. Traditioneel worden asperges geoogst vanaf de tweede donderdag van april tot en met 24 juni. Het bewaren van[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comvoor 2 personen 100g palkken rauwe ham(parmaham),in repen van 2 cm,3 el olijfolie,1-2 tl rozemarijnnaaldjes,of 1 tl gedroogde rozemarijn,2 el[...]
Bron: smulweb.nl