Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 147 recepten
Een heerlijke soep van wortel, ui, zoete aardappel, sinaasappelsap, gember & tijm!
Bron: vrijgevig.blogspot.nlIedereen kent dit: je koopt één of andere groente, laten we zeggen kolen of knollen. Meestal zijn die veel te groot wanneer je huishouden slechts twee personen[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comgegeten 1 januari 200 gram winterwortels, 2 aardappels, 2 preien, 100 gram cervelaatworst (stukje) 1 rookworst, 1 ui, 25 gram boter, 1 blik bruine bonen, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comAan het eind van de winter toch nog maar een keertje bruine bonensoep gemaakt, geen zware variant, maar deze met lekker veel groente erin en door het gebruik[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 2 eetlepels olijfolie; 2 uien, gesnipperd; 200 gram magere gerookte spekblokjes; 250 gram wortel, geschrapt, in blokjes of plakjes; 250 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 stokbrood - 200 gram zachte geitenkaas - 1 eetlepel perzik rooibosjam - avocado-olie - verse tijm - grof zeezout - peper Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nl- 1 blik gepelde tomaten - 2 eetlepels tomatenpuree - 1 blik limabonen - 100 gram bladspinazie - 1 bouillonblokje tuinkruiden - heet paprikapoeder - tijm -[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 eetlepel olijfolie 1 grote ui, zeer fijngesneden 5 grote wortelen, geschild en gesneden 500 ml water 1 bouillonblokje een[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 wortels, in blokjes 1 knolraap, in blokjes gesneden 1 prei, gesneden 2 courgettes, in blokjes gesneden 1 kleine stengel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 9 150g geraspte Pecorino Romano kaas 1 teentje knoflook, fijngehakt 1 eetlepel gehakte verse tijmblaadjes 1 pakje (200 gr)[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 4 eetlepels olijfolie 200 g salami (in blokjes) 1 grote ui (gesnipperd) 500 g aardappels (in blokjes) 1 eetlepel verse tijm (blaadjes, zakje[...]
Bron: ah.nlUitje & knoflook. Courgette. Bouillon of gewoon water. Geroosterde pijnboompitten. Takje tijm. Op smaak brengen met peper & zout. Lekker met[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nl300 gram champignons klein gesneden, 1 ui gesnipperd, 1 stengel bleekselderij fijn gesneden, 2 tenen knoflook fijn gehakt, handje verse peterselie, olie, tijm,[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl300 gram gedroogde tomaten 200 gram pijnboompitten 60 gram kappertjes 100 gram zwarte olijven zonder pit 4 teentjes knoflook (gedroogde) tijm, oregano en[...]
Bron: smulweb.nlIk ben een heus Soepmens. Zeg het woord soep en ik word wakker. Het smaakt me altijd, bloedheet of stervenskoud, dikke maaltijdversies of waterige consommés,[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comHet weekend is weer voorbij en de werkweek is gestart met....regen/zon/regen!! Dat vráágt volgens mij gewoon om een heerlijk stevig soepje. Daarom heb ik deze[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlBuiten is het koud, tijd voor soep. Erwtensoep, bruinebonensoep en uiteraard pompoensoep, echte wintersoepen. Deze soep past ook prima in dat rijtje. Al[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlVolgens het Voedingscentrum is dit een duurzaam soepje. Nu - in maart - want dan is prei een seizoensprodukt. Daarnaast bevat dit recept forel. Voor duurzaam[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHet is aspergeseizoen! De standaardgerechten met asperges zijn heerlijk, maar die kennen we natuurlijk allemaal wel. Hierbij eens iets anders! Om dit gerecht[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlHet is geen tikfout. In dit recept gaat de belachelijke hoeveelheid van 30 knoflooktenen, oftwel ongeveer 3 hele knoflookbollen. Ik zou het kunnen bestempelen[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlLinzen zijn een 'staple food' voor vegetariërs ( nog steeds geen mooie vertaling voor gevonden ). Jammer dat ze er soms zo onappetijtelijk en on-sexy uitzien.[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlAl langer was ik van plan om ossenstaartsoep te gaan maken. Maar steeds was er niet van gekomen, maar voor deze kerst wilde ik het graag eens proberen![...]
Bron: smakelijck.blogspot.com