Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 77 recepten
voor 4 personen 600 g rijpe tomaten/1 kl ui/2 teentje knoflook/1 komkommer/1 gro paprika/1 gele paprika/4 sneetje oud witbrood/6 eetl olijfolie/3 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 flinke uien - 3 teentjes knoflook - 500 gram aardappelen - 3 winterpenen - 500 gram rundvlees voor goulash - 2 eetlepels zonnebloemolie - 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 20 3 eetlepels olijfolie 60 ml citroensap 8 tenen knoflook, fijngehakt 3 wortelen, gesneden 2 witte uien, gesneden 6 stengels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 20 2 eetlepels olijfolie 2 grote kipfilets 1 ui, gesnipperd 2 rode paprika's, in plakjes 4 teentjes knoflook, fijngehakt 1 blik[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 750 g groene asperges, bijgesneden, in stukjes van 2 cm (bewaar de afsnijdsels) 250 g zoete aardappel (bataat), geschild, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 8 verse sardines, schoongemaakt en zonder kop 1 kleine citroen, in 8 dunne schijfjes gesneden en elk schijfje gehalveerd 250 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetl. plantaardige olie 2 uien, versnipperd 2 tenen knoflook, uitgeperst 1 theel. gemalen korianderzaad 1 theel. komijnpoeder[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 300 gr. sukadelappen (of ander soepvlees) 250 gr. spekjes 2 uien 1 paprika 1 winterpeen 2 teentjes knoflook 2 grote aardappelen 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 rode ui, fijngesneden 2 kleine teentjes knoflook, gepeld en in grove stukken gesneden 1 preiwit, ongeveer 60 gram, in fijne ringen gesneden[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram ongepelde garnalen, 25 gram boter 1 preiwit , 1 ui, 2 wortelen, een handvol selder, 1 teentje look, 1 rode puntpaprika of rode[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 16 2 liter water 6 wortels, in stukjes gesneden 2 aardappels, geschild en in dobbelsteentjes gesneden 3 stengels bleeksederij, in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen -1 blik zalm van circa 450 g -4 blaadjes gelatine -4 eetlepels mayonaise -sap 1/2 citroen -1 dl room -1 th lepel mosterd -peper en 1 mespunt[...]
Bron: smulweb.nlVisfumet voor de bouillon 5 l : 2 kg graten en koppen van vis (bij voorkeur tong, tarbot, of griet). 50 g boter 5 l water 1 fles droge witte wijn = kg uien <[...]
Bron: smulweb.nlHet is al een tijdje geleden dat Albert Heijn een nieuw visproduct in het schap legde: zalmgehakt. Op het eerste oog dacht ik "handig" om het al snel daarna[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIngrediënten Porties : 2 5 deciliter water 50 gram kipfilet 1 kruidenbuiltje voor kip 30 gram champignons ½ lente-uitje 20 gr prei 20 gr wortel 1 tomaat[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 375 gram witte bonen - 2 liter water - 200 gram reepjes mager rookspek - 2 kleine winterpenen - 1 prei - 1/2 selderijknol - wat selderijgroen[...]
Bron: smulweb.nl