Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
2 tenen knoflook, geperst, 2 el olijfolie, 250 gram broccoli (kleine roosjes), 2 blikken gepelde tomaten (a 400 g), 4 tl vegetarisch bouillonpoeder, 150 g[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comAl weer zo'n heerlijk recept van Ottolenghi. En het aardige is: de volgende dag merkt men niet eens dat je zoveel knoflook gegegeten hebt! In het[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comRecept uit een Allerhande uit 2008. Ik heb de soep alleen niet gepureerd zoals in het recept stond. 4 eetlepels olijfolie, 2 tenen knoflook, geperst, 1 zak[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijke koude soep. 1 ui, 750 gram prei, 2 aardappelen (ca. 250 gram), bouillonpoeder, 35 gram boter, 4 dl melk, 1/4 liter slagroom, 1/2 tl nootmuskaat,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comErg lekkere winterse soep om warm van te worden. 3 el olijfolie, 1 grof gesneden u, 2 grof gesneden preien, 1 grote aardappel (in blokjes), 2 teentjes[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com800 g aardappels vastkokend, geschild, 300 g broccoli, in roosjes, 1 gerookte makreel 4 el olijfolie, 2 rode paprika's, in brede repen 2 el witte wijnazijn[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVorige week heerlijke snert gemaakt. Op m'n werk waren 2 collega's er over aan het praten, waardoor ik erg trek kreeg. Dit heb je nodig voor een snert die[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com200 gram aardappelen (bijna gaar), 1 ui (gesnipperd), 1,5 tl kerrie, 1/2 courgette (in kleine blokjes), 100 gram diepvries doperwten (ontdooid), 8 plakjes[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDe vriendin van onze oudste zoon is vegetariër, dus eten wij tegenwoordig ook vaker vegetarisch. Ik vind het heerlijk. We gaan vaker vegetarisch eten, ik wil[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comErg lekker, de dressing versterkt de smaa k van de makreel en an dersom. 1 makreel (ca. 350 g) , 4 sjalotten, gesnipperd, 4 el balsamico-azijn, 1 1/2 el grove[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 2 september 50 gram boter, 2 grote uien in ringen, 2 tl bloem, 1 l groentebouillon, 4 el droge witte wijn of 2 el droge sherry, 1 stokbrood, 150 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comWanneer je zuurkool heel lang stooft wordt hij heel zacht en mild van smaak. Van zulke gestoofde zuurkool kan een heel lekker soepje worden gemaakt, met[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com2 appels, 2 witlofstruikjes, 100 gram hazelnoten (gepeld), 160 gram gerookte eendenborstfilet, 1 krop Lollo rossa, 1,5 el rodewijnazijn, 1⁄2 el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen erg lekkere salade, uit de Tip juli 1997. De aardappels moeten afkoelen nadat ze in de oven gegaard zijn, dus van te voren beginnen! 250 gram aardappels,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com250 gram kipfilet, 1 el olie, 1 krop sla, 2 grote tomaten, 250 gram Bresse Bleu, 1 el sherry-azijn, 4 el olijfolie, 25 gram pijnboompitten oid, paar blaadjes[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com