Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
voor 4 personen 1 ui - 2 knoflooktenen - 1 el tomatenpuree - 2 grote tomaten - 1 aardappel - safraandraadjes - 1 rode peper - 1 liter visbouillon - Hollandse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 rode ui 2 teentjes knoflook 3 koolrabi`s 3 stronkjes witlof 200 gr. oesterzwammen kokosolie blikje kokosmelk a 400 ml herbamare[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 900 gr tot 1,3 kg gemengde zeevruchten (kokkels, mosselen, garnalen, octopus, witte vis) 80 ml olijfolie 4 teentjes knoflook, in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 50 gram roomboter 1 kleine rode ui 1 tl kerrie poeder 50 gram gezeefde bloem 1 liter mosselvocht ( dit bij zelf verse mosselen koken en anders[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 50 gram roomboter 1 kleine rode ui 1 tl kerrie poeder 50 gram gezeefde bloem 1 liter mosselvocht ( dit bij zelf verse mosselen koken en anders[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 ml visfumet (zie recept) 1 sjalot 300 g rijst (carnaroli of vialone, anders arborio) ½ rode paprika (fijn gehakt) citroensap[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 1 wit van prei 2 uien 1 rode paprika 1 groene paprika 1 venkelknol 1 stengel bleekselderij olijfolie 700 ml witte wijn 200 ml Nouilly Prat 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 3 el olijfolie 75 g gerookte spekreepjes 2 dunne preien (in ringen) 1 gele paprika (in stukken) 1 rode paprika (in stukken) 2 tl[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 el olijfolie 1 rode ui (in reepjes) 2 venkelknollen (in reepjes) 2 visbouillontabletten 200 g kabeljauwfilet 1 blik linzen ((400 g),[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1 rode paprika 1 groene paprika 150 gram ui 2 tenen knoflook 200 gram tomaten tomatenpuree 70 gram olijfolie Verschillende vis soorten b.v.[...]
Bron: smulweb.nl- 350 g kipfilet - 1 stevige tomaat, in 8 partjes gesneden - 500 ml lichte kippenbouillon of water - 2 kippenbouillontabletten - 1 blik kokosmelk (400 ml) - 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 ml. kokosmelk Stukje verse gember ( 3 cm) 1 sjalot 1/2 rode peper zonder pitjes 3 tenen knoflook 2 stengels citroengras gekneusd 800 ml[...]
Bron: smulweb.nl