Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 34 recepten
Ingrediënten (voor 2 personen): *1 grote sjalot *1 komkommer *1 moot wilde zalm (van ongeveer 125 tot 150 gram) *1 eetlepel olijfolie *2 eetlepels limoensap *1[...]
Bron: bijsanaantafel.blogspot.nlIngrediënten 500 g rijpe romatomaten (in blokjes) 2 eetlepels olijfolie extra vierge 3 bosuitjes (in ringetjes) ½ zakje verse basilicum ((a 15 g),[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bos groene asperges (500 g) 2 limoenen (schoongeboend) 1 bakje munt (15 g) 1 beker yoghurt (extra mild (150 g, biologisch)) 2 eetrijpe[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 liter kippenbouillon 2 cm gemberwortel (schoongemaakt) 1 limoen (uitgeperst) 2 eetlepels Japanse sojasaus chilipoeder zet alles op mijn[...]
Bron: ah.nlBroccoli hoort bij de koolfamilie en wordt niet voor niets een 'superfood' genoemd. Het bevat namelijk heel veel vitamine C, calcium en foliumzuur. Zeker in de[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlAl een lange tijd was ik opzoek naar de Thaise kokos vissoep die ik ooit ergens had gegeten. Een vissoep gebaseerd op de Tom Ka Kai (Thaise kokos kippensoep.)[...]
Bron: sophsblogg.blogspot.nlIedereen heeft een paar recepten "in the pocket". Recepten die bij je "horen" en die eigenlijk nooit mislukken. Voor mij zijn dit onder andere mijn Killer[...]
Bron: letstalkaboutfoodholland.blogspot.nlLente-uitjes. Steeltjes van koriander. Knoflook. Blokjes tomaten (blik), gegrilde paprika (pot), bouillon. Yoghurt, jalapeñopepers, munt met staafmixer tot een[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlHet receptje heb ik gehaald uit de Libelle en prijkt bovenaan mijn stapel 'dat wil ik ooit eens klaarmaken' gerechtjes. Het is een eenvoudig hartverwarmend[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beDit is een recept uit 'Het pure eten van Raw Food' van Anna de Leeuw en Helen Poolman, uitgeprobeerd en losgelaten op eters die geen raw foodies zijn maar die[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beZoetzure tomatensoep De zoetzure tomatensoep van de supermarkt vind ik véél te zoet. Die van de Chinees is beter, maar daar loop ik ook niet voor om! Mijn[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlFoodpairing. De term duikt alsmaar vaker op. Er is zelfs een volledige website aan gewijd. Klik hier . Soms worden de meest bizarre ingrediënten samengebracht[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten Porties : 4 750 g zoete aardappelen, geschild en in schijfjes 4 dl kippenbouillon 1 theel. korianderzaad ½ theel. verkruimelde gedroogde[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 500 g worteltjes 1 ui 1 tl gember 2 el olie 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl kerrie 1 liter kraanwater 1 tablet groentebouillon (van[...]
Bron: ah.nlJe wordt wel eens op een idee gebracht door ergens iets lekkers te eten, zo ook met deze soep. Ik ben groot fan van het boek 'Veg' waar deze soep in staat,[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlBij comfort food denk ik direct aan soep. Wat is er nu lekkerder dan je even opwarmen met 'n kopje soep op een regenachtige herfstdag of koude winterdag? Soep[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comUi, wortel, gember, knoflook & rood pepertje smoren. Pompoen met schil roosteren in oven, met olijfolie & curry (Indiase kerriepoeder). Pompoen in de[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nl