Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Recept uit een Allerhande uit 2008. Ik heb de soep alleen niet gepureerd zoals in het recept stond. 4 eetlepels olijfolie, 2 tenen knoflook, geperst, 1 zak[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijke koude soep. 1 ui, 750 gram prei, 2 aardappelen (ca. 250 gram), bouillonpoeder, 35 gram boter, 4 dl melk, 1/4 liter slagroom, 1/2 tl nootmuskaat,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comZonder foto, maar wel lekker en ongelooflijk snel klaar. Uit de GoodFood van oktober 2006. Voor 2 personen: 1 blik tomatenblokjes, 100 gram chorizo (stuk), 140[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com2 uien, 2 el olie, 250 gram gehakt, blik tomaten (gepureerd), 2 vleesbouillontabletten, 1 pot witte bonen in tomatensaus (850 gram), 200 gram diepvries[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comAan het eind van de winter toch nog maar een keertje bruine bonensoep gemaakt, geen zware variant, maar deze met lekker veel groente erin en door het gebruik[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVorige week heerlijke snert gemaakt. Op m'n werk waren 2 collega's er over aan het praten, waardoor ik erg trek kreeg. Dit heb je nodig voor een snert die[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comHeerlijke vegetarische soep, recept van Delia Smith 4 preien, 50 gram boter, 1 gesnipperde i, 2 aardappels in blokjes, 1 l groentebouillon, 1/4 l melk,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 1 januari 200 gram winterwortels, 2 aardappels, 2 preien, 100 gram cervelaatworst (stukje) 1 rookworst, 1 ui, 25 gram boter, 1 blik bruine bonen, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 5 november 500 gram broccoli, 100 gram spekblokjes, 100 gram chorizo, 1 rode paprika, 1 grote pot witte bonen, 1 blikje maïs, 1 teentje knoflook, 2 dl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 2 juli 1 ui, 3 eetlepels olijfolie, 500 gram broccoli, 1,5 groentebouillontablet, 200 ml slagroom, 1 bakje zalmsnippers (200 g) Ui pellen en[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 10 april 50 gr. boter, 1 ui, 1 teentje knoflook, gemberpoeder, 2 stengels bleekselderij, 1 kleine courgette, 1 el milde kerrie, 1 el bloem, 1,25 l.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comAltijd lekker en gezellig om te doen. Bouillon verhitten, overdoen in de Chinese fondue pan, en dan maar lekker met vis, zeevruchten, kipfilet, varkensfilet,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comRecept uit de Allerhande Bijzonder geschikt als voorgerecht (als hoofdgerecht voor krap 3 personen) 2 el olie, 1 gesnipperde ui, 2 grofgesneden tenen knoflook,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comWanneer je zuurkool heel lang stooft wordt hij heel zacht en mild van smaak. Van zulke gestoofde zuurkool kan een heel lekker soepje worden gemaakt, met[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com