Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 50 recepten
Pascale Naessens, fotomodel, presentatrice, tv kok is de best verkopende culinaire auteur in België. Ze creëert gezonde en makkelijk te bereiden maaltijden,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen ½ groene kool (plm. 500 gram gesneden groene kool of boerenkool!) 3 aardappelen 2 uien 3 teentjes knoflook 250 gram chorizo (hele[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 1 fijne chorizoworst (ongeveer 250 gram, in dobbelsteentjes) - 2 rode uien in ringen - 350 gram passata of tomato frito (Heinz) - 1 blik[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 pomodoretomaten, gehalveerd 2 rode puntpaprika's, in de lengte gehalveerd 1 rode ui, met schil en in vieren gesneden 2 tenen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 225 gr spek van goede kwaliteit, in blokjes 2 grote aardappels, geschild en in blokjes 1 blik (400 gr) fijngehakte tomaten 250[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 3 plakjes magere bacon 1 eetl. olijfolie 1 grote ui, fijngesneden 225 g enigszins bloemige aardappelen, ongeschild, in blokjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 grote pot of blik witte bonen in tomatensaus en 1 grote pot witte bonen - 250 gram reepjes mager gerookt spek - 1 klein blikje tomatenpuree[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 voorgebakken stokbroodjes (Easy Bakery) 400 g chili con carne groenten (C1000 Vers) 1 1/2 el olijfolie traditioneel (C1000 Selectie) 50 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 el Bakken & Braden vloeibaar (C1000) 250 g chorizo (vleeswaar) 1 rode paprika, in repen 1 zakje minikriel à 200 g (C1000) 1 blik[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1/2 el olijfolie traditioneel (C1000) 125 g magere spekreepjes 250 g champignons, in plakjes 1 prei, in dunne ringetjes 100 g chorizo, in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 1.3 kg aardappelen,geschild ,in grove stukken, * 2 preien in ringen, * 2 tenen knoflook, * 2 laurierblaadjes, * 1 eetl zout, * 1 eetl hele[...]
Bron: smulweb.nl