Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Clam chowder is niet een gerecht dat meteen een belletje doet rinkelen in Nederland. In de V.S., vooral Boston en New York, is dit een klassieker, die een zich[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nl2 eetlepels boter 150 gram ui klein gesneden 450 gram wortel in schijfjes 7 dl kippenbouillon 1 ½ theelepel komijnzaadjes 1 theelepel honing 1[...]
Bron: smulweb.nlMinestrone Mevrouw Sigi heeft vanavond de lekkerste Minestrone-soep ooit gegeten. Toen ik 'soep' als antwoord gaf op de vraag der vragen, 'wat eten we[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlVandaag zijn we richting de zeeuwse kust gegaan. In Dishoek scheen de zon, wel iets bleekjes maar toch. Het leverde prachtige plaatjes op en mooie[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlPompoensoep: de herfst in een kom! In de zomer eet je rijpe zoete aardbeien, sappige kersen en zon gestoofde tomaten. Dorst les je met een schijf verfrissende[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlMinestrone met quinoa. Hier nog zonder het garnituur. Ingrediënten: 2 eetlepels olijfolie 12 verse zilveruitjes (of sjalotjes) 6 knoflookteentjes, gepeld[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlJamie's chicken garden soup De basis van deze soep is het karkas en de restjes van een een gebraden kip. Ingrediënten 6 wortels 6 stengels bleekselderij 2[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlPastinaak behoort tot de vergeten groenten, maar is nu weer helemaal terug van weggeweest. Pastinaak is een ivoorkleurige wortel met een zoete anijsachtige[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlLinzensoep Eveline ( Mus ) vroeg me of ik een recept voor linzensoep had. Ja hoor....Ik maak het niet veel Maar zo af en toe komt het hier op tafel Ik heb ooit[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlDenk je winter, dan denk je kou, ijs, schaatsen, en... erwtensoep. Ik dacht altijd dat zelf erwtensoep maken een heel karwei was. En misschien is dat ook wel[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlIn de herfstgroenten (bieten, pastinaak, etc.) proef je nu sterke, aardse smaken. Ik houd er wel van :) Gek is dat, hoe je smaakpalet verandert met de[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlZoetzure tomatensoep De zoetzure tomatensoep van de supermarkt vind ik véél te zoet. Die van de Chinees is beter, maar daar loop ik ook niet voor om! Mijn[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHet is al eens eerder naar voren gekomen, maar ik ben geen grote liefhebber van soep. Voor kippensoep maak ik echter een uitzondering: één van de weinige[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetlepels olijfolie 450 gr panklare aardappelpartjes of blokjes 2 dunne wortels, in dunne plakjes 1 eetlepel patak milde[...]
Bron: allrecipes.nlUitje, knoflook, wortel & bleekselderij smoren in pan met olijfolie. Kikkererwten toevoegen. Bouillon erbij. Komijn, koriander & karwijzaad. Circa 20[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlvoor 4 personen 1 Venkel 1 Prei 1 teentje knoflook scheutje (olijf)olie 2 groentebouillonblokjes Sap van halve citroen Peper (Zout) 4x Smult + 24-delige BK[...]
Bron: smulweb.nl