Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 2 personen 3 rode paprika`s 3 tomaten 1,5 ui Yofresh droge witte wijn 1 grote teen knoflook 300 gram champignons 250 ml kookroom 2 el olie Paprikapoeder[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 50 gr boter 750 gr uien,Ui in dunne ringen gesneden 2 tenen knoflook 45 gr bloem 2 liter runder-of kippenbouillon 250 ml droge witte of rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 1 fijne chorizoworst (ongeveer 250 gram, in dobbelsteentjes) - 2 rode uien in ringen - 350 gram passata of tomato frito (Heinz) - 1 blik[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 3 grote uien, in dunne ringen gesneden 750 ml runderbouillon 100 ml rode wijn 4 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas 4 grote[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 250 gram rode linzen 2 uien, gesnippert 3 tenen knoflook, uitgeperst 2 blikjes tomaten puree 1 rode peper, fijn gehakt 1 half glaasje zoete[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 50 gr boter 750 gr uien,Ui in dunne ringen gesneden 2 tenen knoflook 45 gr bloem 2 liter runder-of kippenbouillon 250 ml droge witte of rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 1 wit van prei 2 uien 1 rode paprika 1 groene paprika 1 venkelknol 1 stengel bleekselderij olijfolie 700 ml witte wijn 200 ml Nouilly Prat 2[...]
Bron: smulweb.nl- 100 gram rucola - 2 rode uien - 1 a 2 tenen knoflook, fijngehakt - 1 dl witte of rode wijn - 0,75 liter tuinkruidenbouillon - 1 blik tomaten, grofgehakt - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 el olijfolie 2 uien, in halve ringen 1 groene paprika, in stukken 1 gele paprika, in stukken 2 teentjes knoflook, gehakt 3 aardappelen, in[...]
Bron: smulweb.nlWe koken elke dag, maar vallen toch wel eens in herhalingen, dus hebben we vrees ik steeds minder te loggen, maar hier weer een poging: gepikt uit het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 4 el olijfolie 2 uien, in halve ringen 1 groene paprika, in stukken 1 gele paprika, in stukken 2 teentjes knoflook, gehakt 3 aardappelen, in[...]
Bron: smulweb.nl