Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 42 recepten
Ingrediënten Porties : 30 450 gr mager varkensgehakt 400 gr garnalen, gepeld, schoongemaakt en grof gehakt 5 gedroogde zwarte of shiitake paddestoelen,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 Garnalenbouillon 25 g gedroogde garnalen (oedang kering of ebbie) een stuk verse gember van 2,5 cm, in schijfjes gesneden 4[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 225 g rode snijbiet 1,4 liter kippenbouillon, bij voorkeur zelfgemaakt (zie deze website) een stuk verse gember van 2,5 cm,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 25 g gedroogde shii-take paddestoelen 75 g fijne rijstnoedels 175 g magere lendenbiefstuk, in blokjes gesneden 500 ml[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen VOOR SOEP 1 hele kip met nekje, maagje, hart en lever 4 cm gemberwortel, geschild en in lengte gehalveerd 1 e droge sherry een hand vol[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 4 gedroogde chinese champignons 45 gr. mie 1 ltr. kippenbouillon 1 kop gare kip, fijngesneden 1 blikje bamboescheuten [230 gr. uitgelekt en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen * 425 kastanjechampignons * 3 uien * 2 eetl olijfolie * 1 theel dille * 1 eetl paprikapoeder * 1 eetl sojasaus * 2 eetl boter * 3 eetl meel *[...]
Bron: smulweb.nlBladerend door het handboek Oven van Karin , kwam ik dit recept van paddenstoelensoep met een dakje van bladerdeeg tegen. Alles in huis ervoor, behalve het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen VOOR SOEP 1 hele kip met nekje, maagje, hart en lever 4 cm gemberwortel, geschild en in lengte gehalveerd 1 e droge sherry een hand vol[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 75 gr shiitakes 75 gr oesterzwammen 75 gr grotchampignons (optioneel: 50 gr enokipaddenstoelen) Liefst verse groentebouillon 1 bosje bosuitjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 75 gr shiitakes 75 gr oesterzwammen 75 gr grotchampignons (optioneel: 50 gr enokipaddenstoelen) Liefst verse groentebouillon 1 bosje bosuitjes[...]
Bron: smulweb.nl