Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Het is gelukkig al weer een paar graden boven nul, maar toch. Ik heb net soep gemaakt, lekker veel, voor elk moment dat je denkt:”Ik wil soep!” of[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comvoor 4 personen 300 gr. sukadelappen (of ander soepvlees) 250 gr. spekjes 2 uien 1 paprika 1 winterpeen 2 teentjes knoflook 2 grote aardappelen 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Olie, zout 4 theelepels paprikapoeder 4 theelepels gemalen komijnzaad Een grote ui Een paar tenen knoflook Bouillonblokjes voor 1 liter[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 el plantaardige olie 1 grote ui, in stukjes gesneden 2 fijngesneden teentjes knoflook 2 tl gemalen verse gemberwortel 1 1/2 tl[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 20 2 eetlepels olijfolie 2 grote kipfilets 1 ui, gesnipperd 2 rode paprika's, in plakjes 4 teentjes knoflook, fijngehakt 1 blik[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 2 eetlepels olijfolie 1 grote ui, fijngehakt 250 gr Spaanse chorizo, in blokjes gesneden 3 stengels selderij, in blokjes 3[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen Runderbouillon (zelfgetrokken of van blokjes), gerookt en gekookt spek (mager), Poolse vette worst, zuurkool, aardappelen (vastkokend),[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 300 gr linzen 1 teen knoflook scheutje olijfolie 2 kleine aardappels, geschild en in blokjes 1 wortel, gesneden 1 stengel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 300 gr. sukadelappen (of ander soepvlees) 250 gr. spekjes 2 uien 1 paprika 1 winterpeen 2 teentjes knoflook 2 grote aardappelen 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Olie, zout 4 theelepels paprikapoeder 4 theelepels gemalen komijnzaad Een grote ui Een paar tenen knoflook Bouillonblokjes voor 1 liter[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 7 tomaten 3 grote aardappels 3 tenen knoflook flinke hand kleefkruid 1 grote ui chilipoeder (optioneel) zout peper komijnzaad roomboter 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 4 el zonnebloemolie - 3 cm gemberwortel, geschild en fijngeraspt - 1 tl komijnpoeder (djinten) - ½ tl kaneel - ½ tl kerrie - 4 tenen[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comZoete aardappelen en ik, dat is zo'n beetje een haat - liefde verhouding. Ik eet ze wel eens graag maar niet te veel, 1 keer om de zoveel maanden is voldoende.[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.be