Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Ingrediënten Porties : 8 1 grote kant-en-klare pizzabodem 8 eetlepels pesto 175 gr verse mozzarella, in plakjes 50 gr prosciutto (eventueel gesneden) 4[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 500 gr lasagnevellen 2 eetlepels olijfolie 1 kleine ui, fijngesneden 500 gr diepvriesspinazie, ontdooid 200 gr basilicumpesto 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 Voor de risottobodem 15 g boter 1 kleine ui, fijngesneden 200 g risottorijst 600 ml warme groentebouillon 1 knoflookteentje,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetlepels olijfolie 1 ui, grof gehakt 2 teentjes knoflook, fijngehakt of fijngeperst 1-2 eetlepels tomatenpuree (75 gr) 2 (400[...]
Bron: allrecipes.nlWe eten graag pasta en dan het liefst met een zelfgemaakte tomatensaus. Onderstaande saus wordt lekker door de rode wijn, gedroogde tomaten en verse kruiden[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comNog een heerlijk gerecht uit Delia's vegetarische favorieten. Je moet wel een poosje van tevoren beginnen, want de saus moet 1,5 uur heel zacht koken. Maar[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com1 dikke prei 400 ml crème fraîche 3 dikke uien 5 teentjes knoflook 500 gram champignons een bosje verse tijm of 1 eetlepel gedroogde tijm 1 flink[...]
Bron: smulweb.nlAlleen al de geur van basilicum vind ik fantastisch! Om pesto te maken heb je maar 5 goede basis ingrediënten nodig! De meest gekende variant is uiteraard die[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.beIngrediënten 400 g sperziebonen 1 ui 400 g spaghetti 2 bollen mozzarella (kaas a 125 g) 2 eetlepels olijfolie 1 bakje verse groene pesto (100 g) zet[...]
Bron: ah.nlGroenten en ik, wij hebben jarenlang geen al te beste relatie gehad. Als kind, tiener én twintiger at ik veel te weinig groenten. Ik lustte ook weinig[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beSnelle Friday Night Pizza! Bij de Turkse winkel koop je wraps, zijn anders dan de tortilla wraps. Dunner! Smeer hier een dun laagje ricotta op en daarna een[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlPesto is een saus die wordt gemaakt van basilicum (groen) of zongedroogde tomaten (rood); als smaakmaker. Pesto wordt vaak verward met of ondergebracht bij de[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlIn mijn zoektocht naar pastasauzen die met succes kunnen worden ingevroren, stond in het vorige recept de paddenstoelenbolognese . Voor vandaag staat de tweede[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWie wil er nou niet in het weekend op de bank hangen terwijl de oven het eten klaarmaakt? Ik kreeg het recept voor een overheerlijke soep van Y, die bijna[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlDeze "toversaus" is wereldberoemd. En dan bedoel ik die speciale soort van wereldberoemd in de nieuwe tijd. Hoewel Marcella Hazan hem al jaren en jaren geleden[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl