Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 640 recepten
Ingrediënten Porties : 4 450 gr rundergehakt 30 gr gehakte verse peterselie 1 eetlepel worcestersaus 1 kleine ui, fijngehakt zout en peper naar smaak 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 150 g rosbief (dungesneden) 1 bakje rucolasla (30 g biologisch) 4 eetlepels olijfolie met truffelaroma (fles à 250 ml) + 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr Penne (of andere pasta) 750 gr malse biefstuk (filet mignon) of ossenhaas 2 uien 250 gr champignons (bakje) 3
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 1 pot Samasaya roerbaksaus Rendang Ca. 300gr. biefstuk 20gr.geraspte kokos 50ml.plantaardige olie Hulpmiddelen Ga naar www.samasaya.nl voor[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 9 900 gr rundergehakt 450 gr varkensgehakt 1 pakje (van 69 gr) Franse uiensoepmix (bijvoorbeeld van Honig®) 180 ml barbecuesaus 80[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el boter 4 champignons, in plakjes 1 geperst teentje knoflook 2 eetlepels hele zwarte peperkorrels 4 eetlepels Merlot 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 300g Harina PAN (of evt. polenta, zie opmerkingen) 400g melk (of water) 20g zachte boter 1 snufje zout Bereidingswijze[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 750 gram lendenbiefstuk - 1 eetlepel honing - 1 eetlepel oploskoffie - 2 theelepels citroensap - 2 teentjes knoflook - 8 kleine groene mini[...]
Bron: smulweb.nlRunderbouillon 2 kg. Runderschenkel 350 gr. Ossenstaart 500 gr. Uien, fijngesneden 500 gr. Wortel, in plakjes gesneden 1 Steranijszaad 375 ml. Rode wijn[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlvoor 4 personen Bouillon (kruiden) 1 dl courgette 2 stuks hazelnoten 50 g knoflook 2 teentje kruiden (provencaalse) 2 tl olijfolie 2 el paprika (rood) 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 uien 4 tenen knoflook 4 eetlepels olijfolie 2 theelepels gedroogde dragon 4 kalfsbiefstukjes peper 4 takjes verse peterselie 12 zwarte[...]
Bron: ah.nlWelkom terug in het Kookboekenmuseum waar oud & versleten worden gekoesterd. Ach, die ontroerend knullige jaren zeventig. Als je daar nu op terugkijkt, is[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen Voor de Gulash 1 kg runderpoulet; 5 grote rode uien 4 eetlepels braadboter; 1½ tl zout 1 el milde paprikapoeder; 1 blikje tomatenpuree[...]
Bron: smulweb.nl