Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Ingrediënten: - 250 ml volle melk - 250 ml slagroom - 20 g suiker - 1 vanillepeul - 1 citroen - 3 g agar agar of 2 g gelatine (ca.1½ blaadje) - 150 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIndruk maken op je vrienden, wanneer die langskomen voor een etentje, wie wil dat niet? Ikzelf in elk geval wel! Ik hou ervan om mijn gasten te verwennen met[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIn het weekend heb ik een heerlijk driegangenmenu gemaakt en door de weeks was het voornamelijk een race tegen de klok. Op vrijdag haalde John een gegrild kip[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlHet hoofdgerecht van afgelopen ELM was ook weer van 24kitchen , van Angélique Schmeinck. Op die site kun je het aantal personen invoeren voor de benodigde[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nl24 kitchen & cottages Zaterdag 18 april was ik in Zeewolde uitgenodigd om een dag bij te wonen van 24 kitchen&Cottages , een weekend vol workshops,[...]
Bron: duizenden1dag.blogspot.nlTijdens mijn bezoek aan 24 Kitchen & Cottages deed ik mee aan de workshop Cut the Crab met Angélique Schmeinck. Ik heb al een paar keer naar krabbenpoten[...]
Bron: duizenden1dag.blogspot.nlZo vlak voor de kerst moet ik nog even reclame maken voor de beste pannacotta die ik ken! Echte pannacotta is niet simpelweg verhitte slagroom die wordt[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit jaar vier ik eerste Kerstdag thuis met familie, in totaal 16 personen. Mijn eettafel is te klein voor 16 personen, dus heb ik gekozen voor een buffet.[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlDit jaar vier ik eerste Kerstdag thuis met familie, in totaal 16 personen. Mijn eettafel is te klein voor 16 personen, dus heb ik gekozen voor een buffet.[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlRabarber met port honingsaus "Reeds bekend is dat jonge kinderen nieuw eten gemiddeld 10 keer moeten proberen, alvorens ze het nieuwe accepteren." Mijn ouders[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten aardpeer-knoflookpuree voor 4 pers.: 1 kg aardperen sap van halve limoen 2 sjalot, halve ringen 8 grote tenen knoflook, in plakjes 5 dl kippen of[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit recept heeft eigenlijk geen naam, maar ik heb het zo maar genoemd. Gegrilde aubergine opgerold met rucola + parmaham + tonijnsalade Aubergine in de lengte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVandaag was het markt, dus vanavond een gebakken visje met sla gegeten. Goed moment om het over kookboeken te hebben. Als ik nog geen kookboeken zou hebben,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet voorgerecht van de laatste ‘Eet Lekker Mee’ had ik van de site 24kitchen, van Angélique Schmeinck . Ik heb het iets veranderd, de roodlof en de[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlIk ben fan van Angélique Schmeinck , een van de weinige vrouwelijke meesterchefs in Nederland, en vooral van haar vegetarische gerechten. Voor m'n[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nl