Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 29 recepten
Ingrediënten 600 g kruimige aardappelen 400 g zoete aardappelen 2 uien 2 eieren 15 g koriander 1 el curry madras (blikje 90 g, Original Spices by Jonnie[...]
Bron: ah.nlTwee weekjes vrij. Deze dag achterstallige huishouding gedaan. Niet al teveel hoor, ik zag dit plaatje op internet en dat maakte me wel blij: Hoe leuk mijn[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlGeïnspireerd op het Vietnamese eten in Berlijn ( zie hier ) maak ik vanavond een maaltijd met een oosters tintje. Ik heb amper kennis van de oosterse keuken,[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlDinsdag is vaak een pittige werkdag … en telkens neem ik me voor om ruim van te voren te bedenken wat we gaan eten, maar telkens lukt dat niet, dan denk[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlTwee weekjes vrij. Deze dag achterstallige huishouding gedaan. Niet al teveel hoor, ik zag dit plaatje op internet en dat maakte me wel blij: Hoe leuk mijn[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlZoals ik al eerder schreef, heb ik laatst wat heerlijke Jonnie Boer-spices gekregen. Zo ook de baharat-specerijen. De geur is heerlijk en doet je ook[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlHoi allemaal! Afgelopen vrijdag ging ik weer eens bij m'n oude werk borrelen en van te voren moest ik thuis even een goede bodem leggen. Omdat ik dus als met[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlDe kookterm pakjes en zakjes heeft in de wereld van gezonde voeding een negatieve klank gekregen. Koken zónder pakjes en zakjes is ín. En terecht! Een aantal[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDinsdag is vaak een pittige werkdag … en telkens neem ik me voor om ruim van te voren te bedenken wat we gaan eten, maar telkens lukt dat niet, dan denk[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlDe pompoenen zijn weer volop verkrijgbaar, daarom dit keer eens een overheerlijke curry met pompoen en spinazie. De curry heb ik gemaakt met de curry madras[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIk heb meegedaan met een actie van www.francescakookt.nl in samenwerking met de Albert Heijn. Ik kreeg een geweldige doos thuis gestuurd en ik mocht testen en[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlWij zijn pas in Berlijn geweest en wat je natuurlijk sowieso doet als je daar bent, is een authentieke currywurst eten: een in stukjes gesneden braadworst[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIk dacht altijd dat ik niet zo'n liefhebber was van couscous tot ik kennismaakte met dit heerlijke recept van mijn goede vriendin Mariska. Sinds ik dit gerecht[...]
Bron: majosmeeman.blogspot.nlIngrediënten 1.2 kg stamppotaardappelen (koelvers) 400 g boerenkool met rode paprika, rode ui en rode peper 250 g kastanjechampignons 2 tenen knoflook 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g snelkookzilvervliesrijst 4 eieren 300 g broccoliroosjes (zak) 2 el zonnebloemolie 2½ el vadouvan (specerijenmelange, blikje,[...]
Bron: ah.nlJonnie Boer is de internationaal bekende chef-kok en eigenaar van driesterren-restaurant De Librije te Zwolle. Hij noemt 'de natuur' als zijn inspiratiebron en[...]
Bron: mangerie.blogspot.comHou je van wortelcake dan vind je deze pompoencake ook te gek. Het is een echte smeuïge herfstcake met geraspte pompoen, kaneel, speculaaskruiden, geraspte[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIn het verleden stond deze wijn op de kaart bij De Librije, het sterrenrestaurant van Jonnie en Thérèse Boer. Thérèse is vinoloog en tevens sommelier in haar[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com