Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Welkom terug in het Kookboekenmuseum waar oud & versleten worden gekoesterd. Ach, die ontroerend knullige jaren zeventig. Als je daar nu op terugkijkt, is[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl1 kg graten en afval van tong, wijting, griet, tarbot, schol 50 g gesneden ui 10 g peterseliestelen en peterseliewortel 25 g champignons, heel dun gesneden 2[...]
Bron: smulweb.nlHoi hoi! Afgelopen woensdag at ik lekker bij Bas en maakten we een heerlijke maaltijd met kip en gorgonzolasaus . Verrukkelijk, maar ondertussen was Bas z'n[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlEen cocktail. Dat heb ik vandaag wel verdiend. Ten eerste, na 5 maanden loopinactiviteit door een aanslepende voetkwetsuur, heb ik eindelijk terug een 5km[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOm half 5 kreeg ik een sms-je "genoeg wijting en schar". Het dagje vissen op de Oosterschelde had een maaltje vis opgeleverd. Voor mij het teken om eens te[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEen klant en goede bekende vroeg naar de Misty Cove Sauvignon blanc. Helaas had mijn importeur deze net uit het assortiment gehaald en hij bood mij telefonisch[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlZaterdagavond aten Echtgenoot en ik catfishfilet met venkel naar een recept van Tom Aikens uit “Zilt, het ultieme viskookboek”. Aikens gebruikt[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlNa een flinke plens breken goudgele stralen voorzichtig door het wolkendek. Prettig voor de wandeling naar Grand Café Oude Post gevestigd in het voormalige[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comHallo daar! Ik typ dit blogje nadat ik net naar de prachtige voorstelling De tijd voorbij (met Tjitske Reidinga, je weet wel; Claire uit Gooische Vrouwen, en[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlDaag! Vanavond at ik VET experimenteel, haha. Ik had zin in een curry, wat heel raar is want ik heb nog nooit (nee echt) in mijn hele leven een curry gegeten.[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlWat is raar? Ik vroeg de kinderen op een avond bij het afruimen van de tafel of iemand nog ketchup in zijn vanillevla wilde. “Ugh, nee mama, dat is[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOm half 5 kreeg ik een sms-je "genoeg wijting en schar". Het dagje vissen op de Oosterschelde had een maaltje vis opgeleverd. Voor mij het teken om eens te[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 4 personen 600 gram dunne visfilet (tong, tongschar of schol), zonder vel, 1 limoen, 1 stengel citroengras (sereh), stukje gemberwortel van 3 cm, in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -1 kg mosselen -sap 1 citroen en 1/4 l witte wijn -3 uien (fijngehakt) zout en 1 teen knoflook (fijngehakt) -200 g soepgroente (klein[...]
Bron: smulweb.nl