Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 1586 recepten
Bij Lidl kocht ik wild zwijn medaillons. Hiermee maakte ik dit recept gebaseerd op Szegediner Goulash. Ingrediënten: 400 gr wild zwijn medaillons 1 ui[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl2 ons kaas, 10 zilveruitjes, 4 augurken, 1 tl. mosterd, 2 tl. mayonaise, 1 tl. gehakte peterselie, 1 tl. gehakte bieslook, kerriepoeder, peper, zou, boemboe[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 sinaasappel 1 pot wildfond (380 ml) 8 plakjes gerookte eendenborstfilet (pakje ` 150 g) ½ pakje gegrilde paprika's (` 200 g) 3 takjes[...]
Bron: ah.nlMijn eerste en enige zelf gekweekte Jalapeno-peper is in dit voorgerechtje gegaan. Met pijn in het hart heb ik het pepertje van het plantje gehaald, maar ik[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten Porties : 8 2 grote flespompoenen 4 eetlepels olijfolie 3 teentjes knoflook, fijngesneden 1/2 bosje verse peterselie, fijngesneden[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 grote pot van 450 gram volle kwark (op de markt FL 3,50), 2 dl creme fraiche (Fl 1,69) 2 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel azijn (samen een[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 2 bosjes verse peterselie, zeer fijngesneden 1 blikje (50 gr) ansjovisfilet, uitgelekt en fijngesneden 3 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1/4 ui, fijngesneden 50 gr boter 225 gr gerookte zalm, in stukjes 475 ml extra dikke room (50% vetgehalte) 1 tomaat, in blokjes[...]
Bron: allrecipes.nlFiletti di maiale con capperi Streekgerecht uit Umbrië Ingrediënten voor 4 personen: 8 varkensfiletlapjes of in plakken gesneden varkenshaasjes (500 gr)[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 24 12 volkoren pita's 110 ml olijfolie 1/2 theelepel versgemalen zwarte peper 1 theelepel knoflookzout 1/2 theelepel gedroogde[...]
Bron: allrecipes.nlMaiale con finocchietti e spaghetti con herbe verde Ingrediënten varkenshaasjes 2 Varkenshaasjes 2 el bloem olijfolie 1 ui 1 teentje knoflook 2 venkelknollen 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 5 personen * 2 aubergines * 2 rode paprika`s * 2 tomaten * 2 teentjes knoflook, geperst * 1/4 bosje peterselie, fijngehakt * 1/4 bosje dille, fijngehakt[...]
Bron: smulweb.nlVoor deze snel te maken, maar heerlijke maaltijd moeten we eigenlijk Jurre en zijn moeder bedanken, want zij zijn de bedenkers van dit gerecht. Wij noemen het[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlIngrediënten 2 uien 4 tenen knoflook 4 eetlepels olijfolie 2 theelepels gedroogde dragon 4 kalfsbiefstukjes peper 4 takjes verse peterselie 12 zwarte[...]
Bron: ah.nlAls ik kippensoep maak, maak ik eerst echte kippenbouillon als basis. Smaakvol, geurig en het bevat veel voedingstoffen. Een goede bouillon is dik geworden[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlJa, lap ! 't Is weer van dat ! Voor je 't goed en wel beseft is de zomer weeral voorbij en dient de herfst zich aan. Ok, ik beken, het is één van mijn[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beEind vorig jaar organiseerde Elle Eten een Food Styling Contest. Onderdeel was een receptenwedstrijd met het thema: de Rotterdamse multiculturele samenleving.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlMaâkoudaat zijn aardappelkoekjes gemaakt van gekruid aardappelpuree. Het is een bekend aardappelgerecht in de magreb landen: Algerije, Marokko en Tunesie. Al[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlvoor 4 personen Aardappelpuree 4 sausijsjes 3 eieren een uitje peterselie 200gr spekjes Bereidingswijze Maak de aardappelpuree bak de sausijsjes bak de[...]
Bron: smulweb.nlIk had nog een halve pompoen in de koelkast liggen. Dat is an sich geen probleem, ik ben dol op pompoen. Maar ik had geen zin om er weer een stoofschotel of[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comIngrediënten 1 kg iets kruimige aardappelen 2 zakken geschoonde spruitjes (a 350 g) 3 el olijfolie extra vierge 1 teen knoflook (geperst) 200 g zachte[...]
Bron: ah.nlAlweer zo'n recept op een stokje... Handig in deze tijden waarin de BBQ vaak brandt. Natuurlijk kunnen ze ook worden gebakken in een hete pan! Ik gebruikte[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlMet deze temperaturen heb ik absoluut geen zin om uren achter het fornuis te staan. Daarom is er niks makkelijker als voorbereiden en in de oven schuiven. Dit[...]
Bron: amandakookt.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 1 bos selderie, schoongemaakt en in stukken van 10 cm 1/2 theelepel zout 1/4 theelepel versgemalen zwarte peper 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nl