Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Biologische riblappen In de herfst en winter maak ik regelmatig een stoofpot met vlees of groenten. Als stoofvlees koop ik biologische riblappen van de Jumbo.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlMet het stoofvlees in de bonus was vandaag de verleiding gewoon te groot om het niet mee te nemen. Maar ik wilde echter wel eens wat anders dan de Franse of[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlStifado is een heerlijk Grieks gerecht en verrassend eenvoudig te maken. Je braadt het vlees aan vervolgens de je alle ingredienten in een ovenschaal of[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlIngrediënten (voor vier personen) 750 gram runderriblappen, in blokjes 2 eetlepels bloem 2 eetlepels vloeibare boter (light) 75 gram gerookte spekblokjes 1[...]
Bron: carryskitchen.blogspot.comIngrediënten (voor 2 personen) 250 gram runderriblappen (in stukjes) 1 eetlepel gemalen komijnzaad 2 eetlepels paprikapoeder (mild) 2 theelepels chilipoeder 1[...]
Bron: carryskitchen.blogspot.comBij dit recept van Allerhande wordt friet geserveerd maar wij hebben het met hutspot gemaakt, prima combinatie. Ingredienten: 500 gram runderriblappen 2 el[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlHelaas heb ik nog nooit geproefd hoe het ècht moet smaken, maar ik heb een poging gedaan en ik denk dat het wel aardig in de richting komt. Het heeft veel van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk zit al een paar dagen gekluisterd aan huis met een ziek kind. En ach, je scharrelt wat rond, het is een mooi moment voor wat lente-schoonmaakactiviteiten,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoor het Volkskrant-magazine gaat culinair journalist Mac Van Dinther wekelijks bij iemand eten, onder het mom van ‘iedereen kan koken’. Dat[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet commentaar was hier weer niet van de lucht… Meneer Marsepein is al niet zo’n carnivoor, maar als er dan ook nog een bak rundvlees met azijn in[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlComfort Food is bij mij behoorlijk synoniem voor eenpansgerechten en dat klinkt helaas als een studentenhap, snel in elkaar geflanst en hopelijk nooit voor[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet is tijd voor een stoofschotel. De herfstbuien trekken voorbij en een stormachtige wind zwelt langzaam aan. De boodschappen voor dit gerecht van Hongaarse[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comCroquetten moet ik eigenlijk zeggen. Deze van banketbakker Cees Holtkamp heb ik verschillende keren gemaakt, zijn voortreffelijk en mislukken nooit. Er gaan 3[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl