Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ingrediënten Porties: 6 1 witte savooiekool 170 gr boekweit 45 gr boter 2 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 teentje knoflook, fijngehakt 300 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: ¼ zeer fijn gesneden savooiekool of sla 8 sjalotten 10 radijsjes 1 rode chilipeper, zonder zaadjes en fijn gesneden 3 el vissaus 3 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGisteravond heb ik ook nog dit heerlijke gerecht gemaakt naast de lekkere Alu Gobi van Sandra. Zo hadden we dus opeens twee vegetarische indiase gerechten die[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlVandaag weer eens lekker een simpele maaltijd met als basis een recept van Hannahs en de persoonlijke aanpassingen hierop. Hannahs is een nieuwe webshop in[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlVol bewondering ben ik, nog steeds, over de prachtige bladeren van de savooiekool. Als bij de huid van een lachende oudere man/vrouw zie je de diepe rimpels[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlWij zeggen hier altijd groene kool maar meestal wordt er over savooiekool gesproken. Ook als je naar een recept zoekt maak je met savooiekool meer kans. We[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlDit jaar vier ik eerste Kerstdag thuis met familie, in totaal 16 personen. Mijn eettafel is te klein voor 16 personen, dus heb ik gekozen voor een buffet.[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlDe Römertopf of Romeinse stoofpot is een poreuze, aardewerken schaal met deksel. In deze schaal kunnen allerlei ingrediënten op een gezonde manier bereid[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlMijn zus had zakjes met rijstsmaakmakers uit Japan. Een ervan was om pruimenrijst te maken. Dit zakje met gedroogde vlokken roer je na het koken door de gare[...]
Bron: keukensprookjes.blogspot.nlSavooiekool : A lleen al voor de bladeren zou je het er mee doen. Prachtig groen , grillig met grove nerven, waarvan de bladen van buiten naar binnen steeds[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlEen lijstje van mijn recepten in 2012 is een persoonlijke ' trip down memory lane ’. Wat is er veel gebeurd… Met als hoogtepunt toch wel dat ik[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMan, dit was lekker! Dankzij het langdurig inkoken van vermouth en bouillon blijft er een saus over die bol staat van smaak. Geweldig lekker met de kool. Het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe boerenmarkt had savooiekool liggen. Prachtige kolen van een schoonheid waar je naar blijft kijken. Maar alsof dat nog niet genoeg was, waren ze ook nog eens[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOftewel pannenkoeken van boekweitmeel… Een Franse crêpe van gewone bloem is bedoeld om met een zoet beleg te eten en galettes zijn ervoor om hartige[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHoe wordt witte kool zuurkool? Zuurkool is een geconserveerde groente. Door een natuurlijk proces wordt witte kool (een witte kool weegt soms wel 8 kilo) in 3[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl