Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
voor 1 personen 100 gr.Fricandeau,uien.champignons,kruidenmix vanpaprikapoeder shoarmakruiden en cayennepeper,chilisaus. Hulpmiddelen Koekepan of bakplaat.[...]
Bron: smulweb.nlJudith Leyster Wie kinderen heeft zingt vast wel eens ‘ Altijd is Kortjakje ziek ’. Van dat zielige meisje dat zo jammerlijk het bed moet houden,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVaak eten we 'gewoon' groenteprakjes. Groente met aardappels en een stukje vlees, bij sommige groente een sausje erbij.. Ik had geen ruimte meer op het gas om[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlVleeswaren Na een blog over e-nummer vrij vlees: 2014/05/vlees-vis-zonder-e-nummers (klik) en blogje over e-nummer vrije vleeswaren. Vleeswaren zijn er bijna[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlAmuselepeltjes Voor 4 personen Ingrediënten 1 doosje eetbare amuse lepels van Oil & Vinegar 100g gerookte kipfilet 100g gerookte zalm 100g kalfsfricandeau[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlIngrediënten Voor de bouillon 2 1/2 liter kokend water 5 groentebouillonblokjes 3 teentjes knoflook, geperst 5 bosuitjes, in dunne ringetjes Om te fonduen[...]
Bron: carryskitchen.blogspot.comIngrediënten 2 shoarmabroodjes 2 theelepels sambal badjak 2 eetlepels abrikozenjam 1 bosuitje 4 plakjes varkensfricandeau (of kipfilet vleeswaren) zet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 46 g ansjovisfilets in olie (blikje) 185 tonijnstukken in water (blikje) 1 citroen 4 el mayonaise 200 g gebraden fricandeau (pakje à 100 g)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pot gemarineerde artisjokharten ((190 gr), uitgelekt) 3 eetlepels mayonaise 1 eetlepel citroensap 2 x 2 stuks fricandeau (zakje a 95 g)[...]
Bron: ah.nlWie heeft er niet een blikje tonijn in de kast staan voor een snelle lunch? Ingrediënten: 1 blikje tonijn op olie (200 gram) 3 el mayonaise 2 el kappertjes 1[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlDeze week in de groentetas: Bloemkool, Hollandse roerbak, IJsbergsla, pastinaak, sperzieboon en venkel Groente nog over van andere weken: Gekookte Bietjes,[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlBanh Mi Thit stokbroodje Ik geloof dat in Azie alleen in Goa (voormalig Portugees) en Vietnam (voormalig Frans) stokbrood ingevoerd is. Het komt een beetje[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlItaliaanse kalfsrolletjes met tonijnsaus Gevulde eieren op zijn Italiaans Gevulde eieren op zijn Amerikaans Zweedse (Ikea) haringrolletjes Hollandse[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVleeswaren Na een blog over e-nummer vrij vlees: 2014/05/vlees-vis-zonder-e-nummers (klik) en blogje over e-nummer vrije vleeswaren. Vleeswaren zijn er bijna[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlEen kerstrecept uit het C1000 Magazine. Een beetje veel vlees voor 2 personen, maar de volgende dag is het koud ook heel erg lekker. 250 gr kastanjechampignons[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl