Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
voor 4 personen 1 St. kleine ui 1 St. dunne prei 1 St. kleine winterpeen 1 Tl. zwarte peperkorrels 2 St. kippenbouten 3 Takjes peterselie 2 Takjes selderij 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 140 g zwoerd 500 g gedroogde witte bonen(12 uur weken in drie keer het volume water) 1 stengel bleekselderij 1 winterpeen 1 sjalot 8 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlMevrouw Klijnsma gaf in een interview te kennen dat het kweken van je eigen groente een prima aanvulling is op 'pensioen'. Ze zei: " Ik raad mensen wel aan om[...]
Bron: opnieuwbegonnen.blogspot.comIrish stew ( stobhach in het Gaelic, de Ierse taal ) is een traditioneel Iers gerecht. Het is een traditionele Ierse stoofpot gemaakt van lamsvlees,[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlDe Marrokaanse slager bij ons in de buurt verkoopt de meest geweldige lamsschenkels die na vier uur stoven boterzacht zijn, maar nog steeds heel stevig van[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlIk schreef het vorige week al, toen de temperaturen bijna zomers aandeden, en deze week schrijf ik nog het een keer. Het is nog wintertijd, het is nog maart,[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlMaart is wat groenten en fruit betreft eigenlijk de saaiste maand van het jaar. Waarom? Het mag dan meteorologisch lente zijn, oogsttijd is het nog lang niet.[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlSoms wil je maar een ding. Heel veel groente en weinig afwas. Gelukkig zijn daar éénpansgerechten voor uitgevonden. Als single kookgek zonder afwasmachine zit[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlIngrediënten 700 g runderlappen 2 uien 2 tenen knoflook 2 winterpeen 50 g boter 100 g magere spekreepjes 3½ dl rode wijn 4 dl kraanwater ½ tl[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 flesje donker Belgisch bier 2 x 250 g (biologische) schouderkarbonade 500 g (biologische) riblappen 3 uien 1 teen knoflook 1 dunne[...]
Bron: ah.nlIrish stew (stobhach in het Gaelic, de Ierse taal) is een traditioneel Iers gerecht. Het is een traditionele Ierse stoofpot gemaakt van lamsvlees, schapenvlees[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlJa, ik ga me verkeren in de herfstsferen. Er staat pastinaak op het menu, wat ik eerlijk gezegd nog nooit echt gegeten heb. Dus ook nog nooit bereid. Ik was er[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlComfort Food is bij mij behoorlijk synoniem voor eenpansgerechten en dat klinkt helaas als een studentenhap, snel in elkaar geflanst en hopelijk nooit voor[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDeze vraag moet het hele jaar beantwoord kunnen worden. Dat kost een goed eetplan voor het hele jaar door. Voordat dat bedacht is, moet je ervaring hebben,[...]
Bron: opnieuwbegonnen.blogspot.com