Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 41 recepten
Altijd kijk ik uit naar het einde van de week. Dan wordt met de restjes uit de frigo toch altijd verrassend gekookt. Voor de groenten laat je je maar[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beDit is een van de lekkerste eigen receptjes die ik reeds gegeten heb. De smaak van de geitenkaas geeft de ultieme touche. Wat hebben we nodig voor 2 personen[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beBenodigdheden voor 2 personen 2 porties lotte 1 venkel in plakjes gesneden 1 aubergine in grove blokjes gesneden 10 kerstomaatjes gehalveerd 1 brikje alpro[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beIk zie velen al denken spruiten met tomatensaus wat een te gekke combinatie. Maar probeer maar eens om klaar te maken en je zult versteld staan van de lekkere[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beBenodigdheden: 1 kg asperges 4 eitjes Bosje peterselie 150 gr roomboter Olijfolie Peper en fleur de sel Werkwijze: 1. Schil de asperges te beginnen bij de kop[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beBenodigdheden: 2 aubergines zout 1 sjalotje fijn gesneden 2 teentjes knoflook 400 gr kippegehakt 1 blik tomatenblokjes 1 el olijfolie peper, zout en[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beVerrassende restjessoep. Met restjes uit de groentenbak kan men soms de meest verrassende lekkere soepen maken. Wat had ik nu nog steken: (maar je kunt[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beBenodigdheden voor de taartbodem: 30 gr poedersuiker 30 gr amandelpoeder 250 gr bloem 125 gr boter 1 ei 25 gr suiker 5 gr vanillepoeder snuifje zout[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beStoofpotjes maak ik graag klaar omdat je er niet veel afwas bij hebt en tijdens het sudderen kan je nog van alles en wat doen!! Deze keer had ik nog een stukje[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beDit is één van mijn lievelingsdessertjes!! En het is ook voor de allereerste maal dat ik ze zelf ga klaarmaken!! Wat hebben we nodig voor deze schuimpjes. 150[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beEen stukje vis is altijd lekker. En vandaag opteren we voor de zeewolffilet!! Een mooie witte en stevige vis, die we zowel kunnen bakken in de pan als in de[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beIk probeer in mijn keuken toch zeker een keer per week vis te serveren, eigenlijk liefst twee keer. Vandaag hebben we de Wijtingfilet gekocht bij Delhaize,[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.bebenodigdheden vlierbloesemwijn Mijn wandeling in de tuin is juist op tijd gekomen. De schermen van de vlierbloesemstruik waren nog niet in bloei! Dus tijd om[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beAf en toe waag ik mij eens aan brood en gebak bakken. En al zeg ik het zelf, meestal lukt het wel en ben ik tevreden van mijn resultaat. Vandaag maakte ik een[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.be't Is weer de tijd van de perenpluk!!! En je kan er zoveel mee doen!! Vorig jaar heb ik peertjes opgelegd, confituur van gemaakt en perencompote gemaakt!! Nu[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.be