Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 223 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1-2 el extra vergine olijfolie geraspte schil van ½ sinaasappel 4 plakken mager spek, zonder zwoerd 12 champignons, circa 125 g[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 250 g ricotta, 2 eetlepels slagroom, 1 eetlepel tijm, 4 eetlepels olijfolie extra vierge, 3 sjalotten gesnipperd, 1 eetlepel rode-wijnazijn, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 4 kippedijen of Kipmedaillons * 4 tomaten * Groenten naar keuze (bv witlof, courgette of aubergine) * 2 uien * Buisje rode saffraan * Halve[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 coquilles; 2 stronkjes witlof; 4 vanillestokjes; 1 gekookte rode biet; 3 eetl olijfolie; 3 eetl walnotennotenolie; 50 gr boter; 1 eetl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen De fondue: - kant en klaar pakje kaasfondue (klassiek/original). Makkelijk en lekker. - gehakte bieslook (2 theelepels) - 600 gram dungesneden[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 150 ml magere biogarde-yoghurt 150 g halfvolle kwark 2 flinke knoflooktenen 1 el vers bieslook, fijngesneden 1 el peterselie,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 50 g hazelnoten, fijngehakt 2 handappels, van het klokhuis ontdaan en grofgesneden 175 g verse dadels, ontpit en grofgesneden 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 75 g gedroogde abrikozen, fijngesneden 100 g rozijnen 4 el appelsap 2 courgettes, in dobbelsteentjes van 1 cm gesneden 2 kleine[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 stengel bleekselderij 3 rijpe handperen 1 struikje witlof, blaadjes losgetrokken 50 g veldsla 25 g pecannoten (of walnoten),[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 Voor de pesto-yoghurtdip 50 g verse basilicumblaadjes 1 teentje knoflook, geperst 1 el pijnboompitten 250 g magere biogarde Voor[...]
Bron: allrecipes.nlAlweer een poos geleden kwam ik een plaatje tegen op Pinterest met aardappels in schijfjes gesneden en gebakken in de oven. Omdat ik meestal frietjes snijd van[...]
Bron: marlonsebel.blogspot.nlWaarom eigenlijk vasthouden aan een klassiek menu? Vegetarisch eten leent zich veel beter dan menu’s met vleesgerechten om meerdere kleine gangen te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten 1 pak koolvisfilet (diepvries, 400 g) 1 zak aardappelschijfjes (diepvries, 450 g) 2 theelepels kerriepoeder 1 ui (fijngesneden) 1 ei 10[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zakje blanke amandelen (45 g) 3 cm gemberwortel 2 sjalotjes 4 eetlepels olijfolie ½ theelepel gedroogde dragon (versgemalen) peper[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg aardappelen (kruimig, geschild) 4 rode uien (in parten) 4 el olijfolie (met knoflook en chilipeper) 400 g gesneden andijvie 75 g rucola[...]
Bron: ah.nlHet valt me op, al bladerend door kookboeken en culinaire tijdschriftjes, dat aardappelpuree tegenwoordig in de categorie 'troosteten' valt. Of zoals de[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comIngrediënten 1 duopak aardappelschijfjes (700 g) 2 rode uien (grof gesnipperd) 1 groene paprika (in smalle reepjes) 2 el olijfolie 500 g witlof (grof[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 8 stronken witlof, schoongemaakt, in 2 Bechamelsaus: 1 el boter 1 el bloem 2,5 dl melk 1 mespunt nootmuskaat 1 tl boter 8 plakken Emmentaler[...]
Bron: smulweb.nl