Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Omdat ik zo’n wild wijf van een gozer ben nog maar een recept, kan mijn het verrotten. Dit is echt een succesrecept als je onverwacht vrouwenbezoek langs[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVrij naar een recept uit een vlaams kooktijdschrift, deze coq au vin. (Ambiance 101 recepten, Lente-zomer special). 1 kip in 8 stukken (of een paar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk had er eigenlijk nog nooit van gehoord, varkenswangen. Gisteren was ik even bij de slager voor wat fricandeau voor de vitello tonnato en hij gaf mij een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNu de tijdsdruk van baan, paard verzorgen en andere "ongemakken" tijdelijk verdwenen zijn zit ik de hele dag in de catering! Maak een mengsel van mosterd,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe Iraanse buurvrouw had haar bedenkingen toen ik op de eerste tropische zomerdag van het jaar een winterse fesenjan ging maken en bij haar nog even de laatste[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVandaag was het Appelplukdag en kon u bij fruittelers in heel Nederland terecht om zelf appels te plukken. Dat is leuk voor je, denkt u nu, maar volgende week[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet lekkerste hapje van de afgelopen week? Dat was een restje koude, gekookte snijbonen van de avond daarvoor met daarop mijn nieuwe favoriete dressing en een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk kreeg al vaker sauzen via de post van Tons Mosterd uit Zierikzee, maar dit keer zat er een mosterd-dillesaus bij. Dat zag er toch uit als… even[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMooi, we hebben een nieuw favoriet recept om een teveel aan pompoen weg te werken en het komt in de vorm van warme, kruidige, dikke pannenkoekjes –[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk stond laatst in februari met het eerste lenteweer ’s morgens voor het raam. Dochter Zo stond naast me en keek mee. “Zonnetje… Blauwe[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk vroeg me in het vorige blog af welke smaken raar of lekker zijn, en wie dat dan wel bepaald voor ons. En zoals gebruikelijk mijmerde ik daar nog lang over[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWe gaan nog even door met kerstwaardige recepten. Dit voorgerecht is vrij zoet door het suikerlaagje, maar het past goed bij de rinse geitenkaas. Je moet wel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlPizza gemaakt van knäckebröd schijnt dus echt een ding te zijn in Zweden. Ik wist het niet, maar ze verkopen ze zelfs kant-en-klaar in de vriezer. Kijk maar op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoor een onverwachte borrel stampten we deze pesto in de vijzel bij elkaar met wat er in de voorraadkast stond en samen met een tomatentapenade verdween het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlJe zou bijna het idee krijgen dat je heel gezond bezig bent. Een lading fruit, relatief weinig suiker (vegeleken met veel andere taarten) en een heldere,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl“Geroosterde groente? Ja lekker, maar daar moet altijd zoveel olie bij…!” hoorde ik laatst iemand zeggen. Maar dat is niet helemaal waar. Ook[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl