Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 46 recepten
voor 4 personen 400 gr Oud Brugge - 400 gr 50 Passendale - 150 gr gekookte mosselen - 2 bosuitjes - 1 teentje knoflook - 2 flesjes van 25 cl Witbier van[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 100 gram abdijkaas (vers geraspt, oude kaas doet het ook prima) - 200 ml crème fraîche - 1 tl mosterd - 1 el fijngehakte dragon[...]
Bron: smulweb.nlVul een gewelde pruim met: .een stukje fetakaas .een stukje geitenkaas .1/2 walnoot .kwark vermeng met fijngehakte pistachenoten en wat peper. Of wikkel een[...]
Bron: smulweb.nlIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comWanneer je aan komt rijden, vraag je je meer dan eens af of je wel goed zit. Dit nieuwe industrieterrein met de vele autodealers; is dat nou een goede plek om[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIngredienten: stukje zalm van 300 gram 500 gram kabeljauw, liefst kabeljauwhaasjes, dit zijn dikkere stukken 100 gram garnalen 50 gram gekookte mosselen beetje[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit boek is een verzameling artikelen die eerder gepubliceerd werden in de kookrubriek van Vrij Nederland. In elk artikel wordt uitgebreid ingegaan op de[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDenken jullie nu alsjeblieft niet meteen dat een lunch bij een **sterrenrestaurant dagelijkse kost is voor Man en mij. En al helemaal niet op een blote (lees:[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen 200 gram Roquefort, 0.5 dl room 2 witte oude boterhammen zonder korst 1 ei 2 kg mosselen of gekookte mosselen uit de diepvries(ontdooid) 3[...]
Bron: smulweb.nlDoorgaans bestel ik in een restaurant een visje met saus. Soms laat ik mij verleiden tot het vispannetje. In Nederlandse restaurants krijg je vaak drie[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 1 personen 1 rijpe rode of gele paprika 1 grote boterham 1 el kappertjes op zout 6 zwarte olijven 1 grote rijpe tomaat 1 teen knoflook 20 gr geraspte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 900 gram Raclette Kaas aan een stuk of in wat dikkere plakken, ca. 12 aardappels, uitjes en augurken, 2 uien, bakje champignons, rode en[...]
Bron: smulweb.nlVul een gewelde pruim met: .een stukje fetakaas .een stukje geitenkaas .1/2 walnoot .kwark vermeng met fijngehakte pistachenoten en wat peper. Of wikkel een[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 100gram abdijkaas (oude kaas doet het ook prima) 200ml crème fraîche 1tl mosterd 1el fijngehakte verse dragon voor de[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 100 ml witte wijn of visbouillon, bij voorkeur zelfgemaakt 1 grote ui, heel fijn gesneden 3 flinke tenen knoflook, uitgeperst[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 30 g boter 2 sjalotjes, fijngesneden 1 kg mosselen, schoongemaakt, zonder baarden 4 el witte wijn 1 laurierblaadje 200 g[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor de mosselen: 1 kg mosselen handje vol van ieder; gesneden prei, wortel, knolselderij 1 dikke teen knoflook, geperst 2 kleine takjes tijm[...]
Bron: smulweb.nl