Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 107 recepten
600 gr bloem 300 gr rundergehakt 14 gr gedroogde gist 2½ dl warm water 1 dl warme melk 2 teentjes knoflook 1 prei 1 ui 4 eetlepels zonnebloemolie 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 kg varkenskarbonade en varkenslappen (zo de helft van elk) 3 e rijstwijn of droge sherry 3 cm plakjes gember 1 ui, fijn 1 e Sichuan[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen - 150 g. spek(speklap) - 1500 g. hertengoulasch -2 uien - 1 stronk prei - 300 g. wortel - 3 tenen knoflook - 1 takje rozemarijn - 5[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 4 speklappen (zonder zwoerd) 1 el lichte Chinese sojasaus 1 el hoisinsais 1 el shaoxing rijstwijn (of droge sherry) 2 teentjes knoflook (fijn)[...]
Bron: smulweb.nlEven is er gerede twijfel. Tóch maar liever naar binnen bij eet-en spijslokaal 'De Hoofdwacht' , dat lonkend is gevestigd in een monu- mentaal pand op de[...]
Bron: mangerie.blogspot.comAls laatste groente uit mijn eerste biologisch groentenpakket waren de snijboontjes nog over. En daar moest stamppot van komen. Want als kind at Alwin dit[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comEn in begrijpbaar Nederlands: knapperige speklapjes in geurige tomatensaus uit 'ons boek'. Een, wat mij betreft, geweldig ogend en persoonlijk Indisch[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 4 personen 4kippenbouten ,4 dikkere speklapjes , 4 ,kippenworsten ,4 tomaten ,2sjallotjes ,1bosje peterselie ,2 takjes tijm ,1laurierblad ,1dl olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 pakje honig mix voor goulash 1 rode paprika 1 groene paprika 3 flinke uien 1 pond roma of pommerdorie tomaten Ongeveer 300 gram sperziebonen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Bami Goreng 5 a 6 nestjes (fijne)Mie 1/2 Kipfilet 1 Speklap 1 stukje Gember 6 teentjes Knoflook 1 verse Rode Peper 4 stengels Bleekselderij 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 680 gr speklappen met zwoerd 120 ml sojasaus 110 gr bruine basterdsuiker 120 ml water 120 ml mirin (Japanse zoete rijstwijn) 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 stuk rundvlees om te sudderen, zonder been 1 laurierblad schil van 1 citroen 2 kruidnagel 1 ui, in dunne plakjes gesneden[...]
Bron: allrecipes.nl500 g speklappen (of jij kan een stuk ontbeend varkens buikspek met zwoerd kopen en er lange stoken van snijden van zo 5-6 cm breed en 1+1/2 cm dik) VOOR[...]
Bron: smulweb.nlvoor 40 personen 15 pakken gedroogde bruine bonen, 10 uien, 3 kg speklappen, 20 eetlepels azijn, zout, peper, 400 gram bloem, 5 liter kookvocht van de bruine[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Een pak eiermie 250 gr 1 a 2 rode chilipepers 1 pot hoisinsaus 2 eendenborsten five spice powder 1 bosje bosui 2 a 3 tenen knof 1 duimgrootte[...]
Bron: smulweb.nlDit is een lekker winters receptje voor doordeweeks; lekker snel, met een ouderwetsch gevoel. Vind ik tenminste. De speklapjes worden met een stroopsausje[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlvoor 4 personen 50 gr Boter, 4 uien in halve ringen, 1 pakje zuurkool (500 gr) uitlekken en fijnknippen, 1 tl kaneel, 1 flesje pils, 3 appels, geschild[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 4 speklappen (zonder zwoerd) 1 el lichte Chinese sojasaus 1 el hoisinsais 1 el shaoxing rijstwijn (of droge sherry) 2 teentjes knoflook (fijn)[...]
Bron: smulweb.nl