Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 32 recepten
Een klassieker, met een kleine twist tomatensaus: 4 el olijfolie, 1 kleine rode ui, 2 teentjes knoflook, 800 gram gezeefde tomaten, 1 el balsamico-azijn, 1 tl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comOok dit komt uit De complete keuken van Frankrijk voor 2 personen: 1 kleine aubergine (in de lengte gehalveerd), 1 ronde courgette (gehalveerd), 2 tomaten, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVoor deze vakantie had ik twee kleine Franse kookboeken gekocht. Als eerste het Camping broekzak kookboekje: Kamperen in Frankrijk . Dit is eigenlijk meer een[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIn april zijn we een paar dagen naar Praag geweest. Praag is een heerlijke stad waar je ook goed en betaalbaar kunt eten. Varkensknie van 1 kg heerlijk[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heel smakelijke hartige taart uit Plenty van Ottolenghi. voor 3 personen als hoofdgerecht 5 plakjes bladerdeeg, 3 middelgrote bollen knoflook, 1 eetlepel[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comOok deze lijst is weer van Amerikaanse oorsprong, een aantal dingen zal ik dus wel nooit eten (of ik moet heel toevallig in september/oktober in California[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comOp het blog van Blondie zag ik een lijst (van Amerikaanse oorsprong zo te zien) met 100 gerechten/voedingsmiddelen die je gegeten "moet" hebben voor je dood.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekker dessert. De rozijnen het liefst een nacht in de siroop laten wellen, dan worden ze helemaal bol en heerlijk van smaak. 0,7 dl water, 70 gram fijne[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijke en sappige koek. Wel een dag van te voren beginnen om de vruchten in de thee te laten weken! 400 ml kokend water, 2 theezakjes met vruchtenthee,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIk houd erg van thee en drink zelden iets anders (nou ja, in het weekend eigenlijk altijd wel wat lekkere wijn en soms port of pineau de Charente). De laatste[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comweer een lekkere pasta gemaakt van Jamie. Ik was vergeten tuinbonen te kopen, dus we hebben alleen erwten gebruikt, maar met tuinbonen erdoor zal het denk ik[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comRecept uit Good Food oktober 2006 Lekker dessert, na een dag is de chocoladesmaak er meer ingetrokken. Volgende keer gebruik ik iets meer chocolade. 275 ml[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comHeerlijk, maar bijzonder machtig toetje. In ieder geval een dag van te voren maken. Voor 10-12 personen 150 gram fijngemalen digestive koekjes, 50 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comGegeten op 2e kerstdag per persoon 1 eendenborst; verder: 2 laurierblaadjes, 10 jeneverbessen, 2 perssinaasappels (schoongeboend), 200 ml rode wijn (bijv.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen lekkere variant op gewone crème brûlée, de kardemom proef je heel subtiel 100 ml melk, 350 ml slagroom , 1/2 tl kardemompoeder, 1 el oranjebloesemwater, 5[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com