Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 80 recepten
voor 4 personen 400 ge Gruyere, 500 gr volvette emmenthaler, 1 theel. citrpensap, 1 teentje knoflook,4 theel. maizena, 1.5 glas droge witte wijn, 1 borreglas[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 2 eetlepels boter 1 eetlepel olijfolie 175g gehakte ui 2 teentjes knoflook, fijngesneden 60 gr bleekselderij, fijngesneden 60g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 5 175 ml warm water 250 g witbrood- of pizzamix 1 klein ei, losgeklopt ¼ tl paprikapoeder Pittige kalkoenvulling 1 el[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 350 g konijn, zonder botten, in grote stukken gesneden 2 uien, grofgesneden 3 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 16 2 blikken (totaal 800 gr) tomatenblokjes 1 blik (van ong. 400 gr) gezeefde tomaten 1250 gr gepelde tomaten in blik 235 ml rode[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 ui, gesneden 1 teentje knoflook, gepeld 1 gedroogde rode peper 100 ml extra vergine olijfolie 1 stuk van 200 gr Serranoham 4[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 rode paprika (of ontvelde paprika uit pot) 2 a 3 kipfilets 200 gr rauwe gepelde garnalen Plukje saffraan 1 eetlepel paprika poeder Flinke[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 125 g mager rookspek 500 g varkensvlees (zie voor variatie bij serveertips) 125 g lookworst 3 uien 750 g witte kool 125 g champignons 1 blikje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 400g magere varkenslappen * 100g magere spek * 1 gesnipperde ui * 75g boter * 500g zuurkool * 1 blikje tomatenpuree * 200g champignons * 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 750 g varkenslappen of schouderlappen in blokjes gesneden (kan ook met schouder van de lam) zout zwarte peper korianderpoeder zoete[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 schnitzels (kalfsschnitzel is het lekkerste, maar varkensschnitzel is ook heel lekker!) 1 rode, groene en gele paprika 1 flinke ui 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 450 gr riso Canaroli (of een speciale paellarijst, iig een type met een kooktijd van 16-18 minuten -1350 ml (zelfgetrokken) visbouillon[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500gr paellarijst (risottorijst) 100ml witte wijn 1 l groentebouillon 2 uien, fijngehakt 1 Spaanse peper, fijngehakt (zonder zaadjes) 2[...]
Bron: smulweb.nl