Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ingrediënten Porties : 6 een flink klontje boter 1 eetlepel olijfolie 1/2 ui, fijngesneden 10 teentjes knoflook, grof gesneden 225 g passata 15[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Benodigdheden : - voor 4 personen - 2 rode ponen in filets 4 stukjes kabeljauw van 40 gr. 4 stukjes pollak van 40 gr. 4 tongfilets 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor het beslag: 1 flesje Pils van 33 cl. NB Let op Pils, géén ander bier want dat gaat fout 3 koppen zelfrijzend bakmeel 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Benodigdheden : - voor 4 personen - 2 rode ponen in filets 4 stukjes kabeljauw van 40 gr. 4 stukjes pollak van 40 gr. 4 tongfilets 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr. kabeljauw, 250 gr. grote garnalen, 300 gr. zeeduivel, 200 gr zee paling, 200 gr. schoongemaakte inktvis, een paar grote gamba`s 2 dl.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 3 uien 250 gr. kabeljauwfilet 250 gr. roodbaarsfilet 250 gr. zalmfilet 300 gr. gekookte mosselen 200 gr. Gamba`s of rivierkreeftjes 2dl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 ui 4 takjes peterselie 225 g kabeljauwfilet 250 g roodbaarsfilet 1 dl olijfolie 2 teentjes knoflook 1 blik tomatenblokjes (400 g) 1½[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 teentjes knoflook 3 takjes peterselie 4 eetlepels olijfolie (extra vierge) 2 eetlepels citroensap zout peper 300 g kabeljauwfilet 300 g[...]
Bron: ah.nlVistajine met Ratatouille Ingrediënten voor 4 personen 250 gram tong 250 gram kabeljauw 250 gram koolvis 250 gram tarbot 3 courgettes 1 aubergine 3 tomaten 1[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlDe krabsoep is gemaakt van een bisque van strandkrabben uit de Oosterschelde maar dit recept kan ook net zo goed met een (kant en klare) gewone krab- of[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlBrrr wat een kou vandaag zeg, die wind maakt het echt niet lekker buiten. Het zonnetje schijnt dan wel, maar behaagelijk buiten is het niet. Wat zullen we[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlBouillabaisse Bouillabaisse is een Frans gerecht wat door vissers werd gekookt op het strand Er werd vis gebruikt die niet verkocht werd Het is wel de bekenste[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlvoor 4 personen 1 liter Visbouillon. Verse Bladpeterselie. Witte Vis (bijv. koolvis, kabeljauw). Laurierblaadjes. Safraan. Cayennepeper. 1 Ui. 4 Teentjes[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 3 theel. olijfolie 1 middelgrote ui 4 tenen knoflook 1 rode paprika 1 blik (à 400 g) tomaten (zonder toegevoegd zout),[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 100 g pladijsfilet - 100 g kabeljauwfilet - 100 g schelvisfilet - 100 g forelfilet - 100 g doperwten (diepvries) - 100 g champignons - 1[...]
Bron: smulweb.nl