Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 204 recepten
Het valt me op, al bladerend door kookboeken en culinaire tijdschriftjes, dat aardappelpuree tegenwoordig in de categorie 'troosteten' valt. Of zoals de[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comNa een dagje voorbereidend werk zoals vis- en vleesbestelling ophalen, laatste groenten kopen, de keuken in, een beetje hier en daar kuisen onder begeleiding[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comVanaf vandaag kun je vier weken lang bij aanschaf van de zaterdageditie van het dagblad Trouw bonnetjes uitknippen. Met die bonnetjes kun je de vier[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comNooit gedacht dat kweeperengelei of kweeperenpasta, of op z'n Spaans membrillo, een van de meest bezochte berichten is op dit blog. Leuk! En aangezien[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comZo'n bloemkool, dat gaat bij mij nooit in een keer op. Daarom is het leuk om het bloemkoolrepertoire uit te breiden zodat de volgende dag, of de dag daarop,[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comIk waarschuw jullie alvast: onderstaand recept behoeft veel extra's. Kruiden, beetje knof, meer mosterd, etc. Zie het maar als de basis. De reden waarom ik[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.com'Zeg Tanja, wanneer zien wij jou nou eindelijk eens op Twitter verschijnen? Het is daar best aangenaam toeven in het gezelschap van culi's als @... ,' etc.[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comDe boom, nou vooruit boompje, staat opgetuigd. Surfend op www, bladerend in boeken en tijdschriften heb ik besloten wat er gegeten gaat worden op tweede[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comDe foto mag dan verre van briljant zijn, het resultaat mocht er wél zijn. En dat terwijl ik helemaal niet zo van de Wiener Schnitzel ben. Een perfect[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comErg smaakvol, al zeg ik het zelf. Gewoon weer zo'n eenvoudig bijgerechtje dat regelmatig op tafel gezet wordt. Verwarm vier eetlepels olijfolie samen met twee[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comJa, sorry voor mijn onbetrouwbaar bloggedrag. Ik wilde wel maar had er tegelijkertijd toch geen zin aan. Waarom? Geen idee! Niet dat er niets te vermelden[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comRuim zes jaar geleden liep ik met Cochon & fils onder mijn arm. Een prachtkookboek over varkensvlees. Was Nederland daar wel klaar voor? Want tja, de[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comVandaag besloot ik het voor mij nog onbekende kookboek van Annabel Langbein op een willekeurige pagina open te slaan en het daarop getoonde recept te maken.[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comDe vraag 'wat zullen we nu weer eens eten' los ik soms op door een goed kookboek open te slaan en exact een recept te volgen. Ik kijk natuurlijk wel uit welk[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comUmami is, jawel, de vijfde smaak naast bitter, zuur, zout en zoet. De smaak is niet eenvoudig uit te leggen, het is de smaak van eiwitten. Maar waar smaken[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comOok de Intratuin doet al een tijdje mee aan de eetbare tuin en had zelfs twee maanden geleden aubergineplanten in de reclame. Het moet niet gekker worden! Ik[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comAanleiding voor deze dish was een feestje bij mijn onderburen. De aanbouw van de serre was dan toch eindelijk afgerond en dat moest gevierd worden met een[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.com