Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Aanleiding voor deze dish was een feestje bij mijn onderburen. De aanbouw van de serre was dan toch eindelijk afgerond en dat moest gevierd worden met een[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 6 personen 800 gram platte fricandeau (kalf of varken of een varkensfiletrollade) 1 wortel 1 stengel bleekselderij 1 eetlepel witte wijnazijn 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De tomatensaus: 200 g gezouten spek (1 dikke snee) 3 uien 2 teentjes look 4 stengels selders 1 dikke wortel 800 g gepelde tomaten (in blik)[...]
Bron: smulweb.nlDe laatste tijd ben ik thuis steeds vaker gerechten aan het maken uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika (vooral uit Marokko). Niet alleen is het erg leuk om[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comDat mijn keuze om dit succulent braadstuk op tafel te zetten niet zo voor de hand liggend was, merkte ik aan de verbaasde tot vragende blikken van zij die mij[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beOp het vlak van vlees dacht ik zowat alles al geproefd te hebben (op een paar exotische soorten zoals bv. krokodil na), maar dat was dus duidelijk verkeerd[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAch, de spagaat van de hedendaagse blogger… Schrijf je voor de kijkcijfers of over iets waar je je goed bij voelt? Wie dit jaar wilde scoren qua[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVandaag een uitje naar de Familie Bofkont Ik heb toestemming aan m'n sponsors gevraagd, want vandaag kan ik me hoogstwaarschijnlijk niet helemaal aan de[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlDe laatste tijd ben ik thuis steeds vaker gerechten aan het maken uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika (vooral uit Marokko). Niet alleen is het erg leuk om[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comDit is één van mijn favoriete gerechten, niet moeilijk, heel lekker en heel makkelijk als er veel mensen mee-eten ! Lekker met een zelfgemaakt looksausje :)[...]
Bron: yentlcookedwithlove.blogspot.comDe laatste tijd ben ik thuis steeds vaker gerechten aan het maken uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika (vooral uit Marokko). Niet alleen is het erg leuk om[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comDit jaar was het echt wel geen traditionele kerst in Casa Latti. Op 22 november waren de echtgenoot en ik uitgenodigd op de Delhaize Foodshow. Daar stelden de[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beHet stond al vanaf 2015 op mijn bucketlist en nu eindelijk, dankzij de Nationale week zonder vlees, is het er eindelijk van gekomen, hoewel ik helemaal niet[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen Eet Lekker Mee avond tussendoor op verzoek. Amuse: Een geroosterde kastanjechampignon gevuld met paprika-walnootpesto November staat van oudsher bekend als[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nl