Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 55 recepten
Het eerste gerecht dat mijn man tijdens onze verkering voor mij maakte was andijviestamppot. Bij hem thuis zag ik op het aanrecht een pak mix voor[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDit recept werd als gastblog geplaatst op de blog Kostbaar , en is niet natriumarm Met een paar kleine aanpassingen is dit gerecht echter prima natriumarm te[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlWe zijn nog steeds in de Loire en hebben een (flinke) mooie fietstocht langs kastelen en door de wijnvelden gemaakt vandaag. Tja, zo’n fietstocht maakt[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlEen recept uit de Boodschappen van deze maand. 4 el ketjap manis 3 el gembersiroop 1 tl sambal 3 el arachideolie 3 speklappen, in brede repen 750 gr dunne[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlVleeswaren Na een blog over e-nummer vrij vlees: 2014/05/vlees-vis-zonder-e-nummers (klik) en blogje over e-nummer vrije vleeswaren. Vleeswaren zijn er bijna[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlVoordelige BBQ met doe-het-zelf vlees-, vis- en/of groentenpakketjes. Wanneer het BBQ-weer is in Nederland is nogal moeilijk in te schatten. En om nu op een[...]
Bron: dagelijksebespaartips.blogspot.nlAmerica's test kitchen test oude bekende recepten en bekijkt hoe het eventueel beter zou kunnen en of oude waarheden ook echt nog kloppen. Eerder maakte ik hun[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMet stamppot kun je natuurlijk eindeloos variëren, hoewel veel mensen vaak niet verder komen dan boerenkool, zuurkool, hutspot en andijviestamppot. Op internet[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlHeb je met dit weer ook zo'n zin in heerlijke zuurkoolstampot? De witte kool wordt helaas zowel in het zuur als in het zout gezet om er zuurkool van te maken.[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlBruine bonen een lekkere wintergroente. Deze winter heb ik voor het eerst een zak gedroogde bonen gekocht. Deze moet je eerst een nachtje laten wellen en dan[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlGoedemorgen allemaal! Het is nu zondagochtend en ik denk dat het kwart over 10 is. Of is het nou kwart over 9? Zomertijd, vet verwarrend. Maar ooooooh wat[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlVanmorgen fietste ik met zoonlief een rondje in onze omgeving. Zie ik ineens een bordje langs de weg: Andijvie. Nu hou ik er van om rechtstreeks bij de boer te[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlvoor 6 personen -1,5 kg varkensgehakt -1 pak Nem poeder -0,5 pakje Baking poeder -1 theelepel zout - 1 theelepel Vetsin - 5 eetlepels suiker - 4 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr hamlappen 500 gr speklappen 2 prei 2 lombok (rode peper) 4 rawit 4 blaadjes djeruk perut 6 teen knoflook 1 grote ui 2 tl trassi 1 kip[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram speklappen 2 eieren paneermeel 1 el sambal oelek 1 teentje knoflook Hulpmiddelen Frituurpan Voorbereiding Doe de eieren en sambal en[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1,5 kilo aardappels 500 gram zure appels (goudreinet) 500 gram zoete appels 8 speklapjes peper en zout Bereidingswijze[...]
Bron: allrecipes.nlDeze week was een vrij simpele week qua eten door drukte. Maandag probeerde ik een nieuw recept uit van 24kitchen, maar met een twist. Merguez ovenschotel. Het[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nl