Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
Ingrediënten 2 uien 4 tenen knoflook 4 eetlepels olijfolie 2 theelepels gedroogde dragon 4 kalfsbiefstukjes peper 4 takjes verse peterselie 12 zwarte[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 4 Ierse tournedos (biefstuk van de haas) van 100 g 75 g boter 1 ui, gesnipperd 1 teen knoflook, fijngehakt 250 ml rode wijn 1 pot vleesfond[...]
Bron: smulweb.nlGourmet en heerlijk Frans brood Bij ons thuis is het bijna weer zover: ‘het heerlijk avondje'. En dat bedoel ik ook letterlijk, want met onze inmiddels[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVolgens het recept voor de pepersaus moest er Room Culinair van een bekend zuivelmerk in de saus. Room Culinair is zo'n product dat ik niet meer koop. Let maar[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlNa een heerlijke wandelvakantie in Schotland (en ondertussen ook alweer een fijne mini-fietsvakantie in België) is het weer hoog tijd voor een nieuw receptje.[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlKnoflook heeft door de eeuwen heen een haat liefde verhouding opgebouwd wat betreft zijn reputatie. Het is bewezen dat knoflook het hart versterkt, maar[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlGoede paddenstoelen zijn net zo, al dan niet, lekkerder dan een goed bereide biefstuk. Je hebt geen vlees nodig om een goede maaltijd te eten. Begrijp me niet[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlTsja, van die dingen. Drukte Dikke toch op het verkeerde knopje waardoor een vers blogbericht als sneeuw voor de zon verdween. Pijnlijk, en ik had even[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlVolgens mij weet niemand waar het echt vandaan komt, of hoe we aan de naam komen! Maar wij kennen het als piccalilly, en zo houden we het. In de strijd wie het[...]
Bron: ferrywijsman.blogspot.nlSinds ik 7kg biologisch rundsvlees gekocht heb eten we eigenlijk geen ander vlees. En eten we sowiso meer vegetarisch maar nu was het nog eens tijd voor[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beAlles lijkt weer te draaien, ging toch zomaar mijn laptop kapot. Een nieuwe kopen is niet ingewikkeld, maar dan begint het pas, alles is anders, foto's niet te[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlHaas is volgens mij toch wel het lekkerste lokale wild. Gans kan heel lever-achtig smaken. Fazant moet je goed behandelen tijdens het braden anders wordt het[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHet is weer wildseizoen en ik besef dat het nu echt tijd is om de vorig jaar ingevroren hazenrugfilet uit de vriezer te halen. Wij kregen vorig jaar twee hazen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHet AVG'tje, hoeksteen van de Nederlandse Keuken; Aardappels, Vlees en Groenten. Dikke is er groot mee geworden. 'Wat eten we vandaag ?', werd vroeger steevast[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIn de kruidenboters die je bij je supermarkt koopt zit over het algemeen maar weinig kruiden. Wat er vaak wél royaal inzit is zout. Het moet toch ergens naar[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlJe ziet het hier maar zelden of nooit: bavette. In Frankrijk staat het standaard op het bistrot menu en het ligt in elke supermarkt. Land van herkomst:[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl