Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 215 recepten
Met de aankoop van mijn nieuwe fornuis kreeg ik ook een kookworkshop cadeau. Of eigenlijk een masterclinic. Onderleiding van de Franse chefkok Patrick Boisjot[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comHet recept voor tongrolletjes met witte wijnsaus valt blijkbaar bijzonder goed in jullie smaak, want het staat al héééééél lang op nummer 2, na het lepelhapje[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk heb geen enkele aflevering van de laatste reeks van De Beste Hobbykok van Vlaanderen gezien. Heel spijtig, vind ik dat, maar ja, de uitzendingen vielen nu[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNu het 's avonds terug frisser wordt, koos ik voor een soepje. Heerlijk om je hieraan op te warmen op je terras, met een fleece dekentje op schoot en onder de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDit bordje zou zo uit één van de boeken van Pascale Naessens kunnen komen (want heel puur, gezond en weinig werk!), maar dat is niet het geval. Het is het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beZondag vandaag en dan mag het wat meer zijn dan patatten, groenten en vlees of vis. Meer zoals mooier, feestelijker, maar daarom niet meer werk of meer[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beCrème de la crème, dit receptje. Dat is het helemaal! Allez, toch voor wie van zeevruchten houdt. Een crème van een gerechtje dus. Figuurlijk. En ook[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet resultaat Vooraf Voordat de broodjes de oven in gingen. Na hard zwoegen op brooddeeg, heb ik respect gekregen voor het secuur afwegen van de ingrediënten.[...]
Bron: opnieuwbegonnen.blogspot.comIngrediënten: - 1 kilo venkelknollen - 3 el olijfolie - 1 el tijmblaadjes, plus enkel toefjes - 3 tenen knoflook, fijngehakt - zout en zwarte peper - 200 ml[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comEen snel en lekker kruidig gerechtje dat ik maakte met een beker bijna vergeten snoeppaprika's. De kruiden zijn een beetje Indiaas, of Mexicaans of zo. Je kunt[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: - 5 portobello's - olijfolie - 100 g gedroogde tomaten, fijngehakt - 1 kleine venkel - 50 g Parmezaanse kaas, vers geraspt - 2 teentjes knoflook,[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.com150 gram hamreepjes, 2 teentjes knoflook, fijngesneden, 1 knol venkel, gehalveerd en in dunne plakjes, de bovenste plukjes apart gehakt, 2 blikken gepelde[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 2 bollen venkel, in plakjes gesneden 1 ui, gesnipperd 1 eetlepel mosterd 3 eieren, losgeklopt 250 ml room zout en versgemalen[...]
Bron: allrecipes.nlMaiale con finocchietti e spaghetti con herbe verde Ingrediënten varkenshaasjes 2 Varkenshaasjes 2 el bloem olijfolie 1 ui 1 teentje knoflook 2 venkelknollen 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKippenbouillon Na alle kerstdiners en oliebollen en voor ons ook nog een verjaardag op één van de eerste dagen van het nieuwe jaar (onze dochter is 20 jaar[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVerleden week ben ik wel een uur bezig geweest om zevenblad uit de tuin te halen. Meters wortel met hier en daar een nieuwe scheut trok ik uit de grond. Maar[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlBaby spinazie. Bietje in blokjes met honing & azijn. Venkel in reepjes & citroensap erover sprenkelen. Blauwe kaas. Olijfolie. Peper & zout.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlMakkelijke en gezonde maaltijd als lunch of diner. Gebruik groenten die je nog hebt liggen bijvoorbeeld, courgette, spinazie, venkel, paprika, tomaten,[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlLekker en licht. Zodat iedereen - inclusief manlief - het naar hartenlust mag binnenspelen. De originaliteit zit 'm in het feit dat het vlees eerst kort[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be