Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Ingrediënten 300 g basmatirijst 2 el olijfolie 2 el milde currypasta 500 g kipfilet 2 uien 520 g bloemkoolroosjes (zak à 350 g) 400 ml kokosmelk (blik)[...]
Bron: ah.nlEen lekkere curry kan er altijd in. Vaak gebruik ik gewoon garam masala als basis voor een curry maar nu ben ik eens zelf de kruidenkast ingedoken. Ik vind het[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beQua kleuren sprankelt dit weer niet, maar daar moet je even doorheen kijken. Wel eens het gezucht van een vegetariër gehoord dat ze in een restaurant weer niet[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDikke's 'Dikke Sigi Cooks' heeft zo'n 2 jaar na het allereerste blog de magische grens van 20000 views doorbroken, Lijkt veel, is het ook, maar populaire[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlHet was stil op deze plek de afgelopen week. Het leven had weer allerlei hectische verrassingen in petto voor me. Waarna ik me verlept en uitgebloeid even[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comWelke kruiden bij welke Groenten! EEN KORTE LIJST DIE JE DAARBIJ een eind op weg helpt. Er zijn altijd meer combinaties mogelijk! Maar deze passen in gepaste[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIngrediënten Vier potten van 250 gram 1 kilo groenten - naar eigen inzicht 200 gram sperziebonen 200 gram bloemkoolroosjes 200 gram wortelen 200 gram witte[...]
Bron: kokenoplocatie.blogspot.nlIk heb er al eens eerder geschreven dat Zoonlief een niet al te makkelijke eter is. Helaas heeft hij een aangeboren afkeer tegen alles wat groen is en er[...]
Bron: thuisblijfmommy.blogspot.deIngrediënten 2 uien 2 kruidnagels 1 stuk schenkel (of 1 bakje soepvlees) 2 teentjes knoflook (ongepeld) 2 winterwortels ((500 g), in grove stukken) 1[...]
Bron: ah.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIngrediënten Vier potten van 250 gram 1 kilo groenten - naar eigen inzicht 200 gram sperziebonen 200 gram bloemkoolroosjes 200 gram wortelen 200 gram witte[...]
Bron: kokenoplocatie.blogspot.nlVoor 500-600 ml basis Bechamelsaus: 50 gr boter 50 gr bloem 500 ml melk (liefst verse, volle melk) zout nootmuskaat 4x Smult + 24-delige BK bestekset Nu voor[...]
Bron: smulweb.nlIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comHet was stil op deze plek de afgelopen week. Het leven had weer allerlei hectische verrassingen in petto voor me. Waarna ik me verlept en uitgebloeid even[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten Porties : 6 3 eetlepels plantaardige olie (bijvoorbeeld zonnebloemolie) 1 stuk (van ong. 5 cm) verse gemberwortel, geschild en fijngehakt 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 30 g boter 2 stengels bleekselderij, kleingesneden 100 g zilveruitjes 1 gele ui, kleingesneden 1 grote wortel, geschild en[...]
Bron: allrecipes.nlPickels, ik ben er eigenlijk altijd al dol op geweest. En dan bedoel ik geen groenten in het zuur maar de gele pickels, in Nederland ook wel bekend als[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be