Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
600 gram kipfilet 4 theelepels tomatenpuree 50 gram doperwten (diepvries) zonnebloemolie Trassie Trafasie (echte Surinaamse trassie) 100 gram Julienne wortel[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 500 g hamlappen 1 grote ui 1 rode peper 3 eieren 2 tomaten 1 zakje verse peterselie (30 g) 50 g boter 4 eetlepels ketjap asin 250 ml[...]
Bron: ah.nlIn mijn vorige bericht vertelde ik over mijn plannen voor 2012 en daarna was het 10 dagen stil. Stil op mijn weblog ja, maar niet in mijn keuken. In het kader[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comHet is een vraag die nogal vaak gesteld wordt en voor velen nog steeds erg lastig blijkt te zijn. Wat voor een tussendoortjes kun je nou het beste eten en moet[...]
Bron: fitfoodhealth.blogspot.nlDeze hartige taart maak ik regelmatig in allerlei varianten. Als voorbeeld staan onderstaande groente maar andere kunnen ook. Ook handig om restjes in te[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlVorige week benaderde Fleur van Mizflurry mij om als duobloggers een kerstmenu voor kinderen samen te stellen. Topidee natuurlijk! Daarom vandaag een blogje[...]
Bron: inaflowaroundtheworld.blogspot.comGezond eten begint al in de supermarkt want als je geen ongezonde dingen in je karretje gooit, komt het ook niet in de voorraadkasten te liggen. Maar als je[...]
Bron: herbalgreeninfinitea.blogspot.nlDoro Wat met Injera 250 gr. Zelfrijzend bakmeel 60 gr. Volkoren bloem 1/4 Theelepel bakpoeder Sodawater 25 gr. Boter 1/2 Ui 1 Teentje knoflook, fijngesneden[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlIngrediënten 10 vellen filodeeg (diepvries) 160 g kipfilet 1 teen knoflook 1 cm verse gemberwortel 2 el Japanse sojasaus 1 winterpeen 2 eieren 50 g[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen Bami Goreng 5 a 6 nestjes (fijne)Mie 1/2 Kipfilet 1 Speklap 1 stukje Gember 6 teentjes Knoflook 1 verse Rode Peper 4 stengels Bleekselderij 1[...]
Bron: smulweb.nlVan oorsprong is het een Chinees-Indisch gerecht. Foe yong is het eigerecht. Wanneer je krab toevoegt noem je het Foe yong hai. Met kip heet het Foe yong kai[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlVOOR LOEMPIA VELLEN: 200 g bloem 50 g maïzena 1 ei 1 mespunt zout 400 ml water olie om in te bakken BEREIDING VAN LOEMPIA VELLEN: 1. Zeef de bloem en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g hamlappen 1 grote ui 1 rode peper 3 eieren 2 tomaten 1 zakje verse peterselie (30 g) 50 g boter 4 eetlepels ketjap asin 250 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g hamlappen 1 grote ui 1 rode peper 3 eieren 2 tomaten 1 zakje verse peterselie (30 g) 50 g boter 4 eetlepels ketjap asin 250 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de paprikaboter: 250 g hoeveboter 2 rode paprika`s 1 gele paprika 1 sjalot 1/2 rode chilipeper (naar smaak) 1/2 teentje look 1/2 citroen[...]
Bron: smulweb.nlIn mijn vorige bericht vertelde ik over mijn plannen voor 2012 en daarna was het 10 dagen stil. Stil op mijn weblog ja, maar niet in mijn keuken. In het kader[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comDe perfecte tussendoortjes Het is een vraag die nogal vaak gesteld wordt en voor velen nog steeds erg lastig blijkt te zijn. Wat voor een tussendoortjes kun je[...]
Bron: fitfoodhealth.blogspot.nl