Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 44 recepten
600 gram kipfilet 4 theelepels tomatenpuree 50 gram doperwten (diepvries) zonnebloemolie Trassie Trafasie (echte Surinaamse trassie) 100 gram Julienne wortel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gram kipdijfilet of gewone kipfilet 150 gram reepjes mager gerookte spek 2 sjalotjes 1 teentje knoflook 1 eetlepel olijfolie 20 gram boter[...]
Bron: smulweb.nlGisteren poste ik hier al een recept voor sweet chilisaus en dus nu de bijhorende loempia. Al kan je sweet chilisaus ook wel met andere dingen combineren[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beDinsdag is vaak een pittige werkdag … en telkens neem ik me voor om ruim van te voren te bedenken wat we gaan eten, maar telkens lukt dat niet, dan denk[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlAls er iets hip is onder de gezonde eters, is het wel bananenbrood. Dit brood is in allerlei verschillende, smakelijke varianten te vinden op het wereldwijde[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlDit monsterlijk geval kreeg ik gisteren. Een rettich denk ik, niet al te mooi meer, maar nog wel stevig en wel 40 cm lang (en ja, alle grapjes zijn ook al[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlIngrediënten ½ venkel 2 sjalotten (grofgehakt) 2 eetlepels olijfolie 300 ml droge witte wijn 2 potten visfond (a 380 ml) 2 takjes tijm 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 sjalotten 20 g boter 125 g spekreepjes 250 g kastanjechampignons 300 g kipdijfilet 8 winterpenen (AH puur&eerlijk biologisch) 1 el bloem[...]
Bron: ah.nlvoor 6 personen 12 lange grissini`s 80g parmaham 3 eetl. Pesto Genovese 1 ciabatta 3 eetl. Bruschetta con Formaggio 8 eetl.Bonsecco olijfolie 1 klein sjalotje[...]
Bron: smulweb.nlMet Indisch eten ben ik min of meer groot gebracht, we aten thuis vaak rijst, rijsttafel, nasi goreng, bami, sateh, gado-gado, sajoer, klapper met ketan en[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlvoor 4 personen · 500 g aardappelen · 400 g snijbiet · 200 g oesterzwammen · 150 g sjalotjes · 100 g sperziebonen ·[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen · 500 g aardappelen · 400 g snijbiet · 200 g oesterzwammen · 150 g sjalotjes · 100 g sperziebonen ·[...]
Bron: smulweb.nlAl tijden staat Aan de Amstel heel hoog op mijn lijstje van must-go-to-restaurants. Of, stond. 'n Tijdje terug kreeg ik een telefoontje van Michiel van[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comHet had een heel normale dag moeten worden. Een drukke middag voor De Man en ik zou een oer-Hollandsche maaltijd maken. Slowgecookte sukadelapjes met[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen Saus gepofte rode paprika 2 rode paprika`s 1 kleine ui 2 teentjes knoflook olijfolie 4 takjes tijm 200 ml bouillon 50 ml slagroom Zoetzure[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 500 g magere, ontbeende varkensfilet met vel, stevig opgebonden 4 dl kokendhete kippenbouillon 2 eetl. donkere sojasaus 2 eetl.[...]
Bron: allrecipes.nlKoken kan ik al. Maar ik moet DRINGEND leren drinken. Ik krijg immers niet alleen uitnodigingen voor eet-gelegenheden, de laatste tijd vallen er ook leuke[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be