Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Misschien een beetje raar om van boerenkool de eerste keer geen stamppot te maken. En ook geen 'kale chips' of groene smoothie - maar gewoon soep. Ik was bezig[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlYufkadeeg is dun en bestaat uit bloem, water en zout. Het werd oorspronkelijk gebakken op een hete plaat, zoals te zien is op dit filmpje uit Cappadocië. Je[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlFoodblogswap november: deze keer mocht ik koken van een bijzondere blog. Jacqueline van Jax Thermomix Recepten stopt enorm veel energie en liefde in de[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlHet was zondag, en weer tijd voor spinazietaart. Ontelbare varianten kun je zien langskomen. Ik had in de Dikke Vinazza , een lief kado van Marie, een leuke[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlRabarbertijd. Ik ontwikkelde een cake die precies bleek te passen in het thema van het foodblogevent van deze maand: koken met kruiden. Rozemarijn bleek een[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlZacht, aromatisch kruim met een vulling van pistache en kersen die zich voegt in de basissmaken. Harmonie met veel citroen en vanille en daaronder net een[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlZacht, aromatisch kruim met een vulling van pistache en kersen die zich voegt in de basissmaken. Harmonie met veel citroen en vanille en daaronder net een[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlTerug van vakantie, er hangt alweer wat nevel in de lucht, alles is rijp, weer wennen thuis, een schooljaar voor ons, de Grote Mailberg op het werk. Boeken[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlDeze salade combineert de smaak van warm eten met de frisheid van rauwkost. Dat bereik je door bij het garen van de pasta al het nodige aan smaak toe te voegen[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlEen robuust allemansvriendje, snel gemaakt. Een half uur snijden/fruiten/voorbereiden en een half uurtje bakken, dan schuif je al aan. Om twee uur na de kerk[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlEen mooi kruimelmengsel, romige zuivel en die smaak van rabarber zoals alleen rabarber kan smaken. Ik kwam op het idee door Tim Spector, een geneticus[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl