witlofsoep ah | aspergesoep jamie oliver | chinese tomatensoep ah | spruitjessoep vegetarisch | chinese kippensoep voorgerecht | appeltaarten weblog | worteltaart pistache | preischotel met varkensvlees
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen met citroen

Gevonden 90 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Asperges met zalm

voor 4 personen Het gerecht is geen soep en ook geen ragout. Het zit er tussenin. Vooral in Belgie zijn dergelijke romige gerechten bijzonder geliefd. Neem[...]

Bron: smulweb.nl

Visburgers

Voorbereidingstijd: 30 minuten plus 1 uur koelen Bereidingstijd: 10 minuten Voor 2 - 4 personen 500 g visfilet zonder vel (kabeljauw, gewoon die uit de[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Mediterrane Kabeljauwschotel met Gamba`s !!

voor 2 personen 400 gr verse kabeljauwfilet 8 grote Gamba`s 4 trostomaten 2 uien 4 teentjes knoflook ½ rode paprika ½ groene paprika ½[...]

Bron: smulweb.nl
Gebakken kabeljauwrug met persillade

voor 4 personen 600-800 g kabeljauwrug* (filet, zonder vel) 200 g zwarte pasta (met inktvisinkt) evt. 1 zakje inktvisinkt (viswinkel) persillade 1/2 bosje[...]

Bron: smulweb.nl
Paella met vis

Ingrediënten Porties : 4 1 1/2 liter vis- of kippenbouillon 1 kleine ui, gehalveerd flinke snuf saffraan 3 eetl. olijfolie 2 grote tenen knoflook,[...]

Bron: allrecipes.nl
Pikante kabeljauwmaaltijdsoep

Ingrediënten Porties : 4 2 takjes peterselie 2 takjes verse tijm 1 laurierblaadje een stuk bleekselderij van 7,5 cm 1 blik fijngesneden tomaten, circa[...]

Bron: allrecipes.nl
Gebakken Portugese kabeljauw

Ingrediënten Porties : 10 1 kg Portugese bakkeljauw (al 24 uur doorweekt en ontdaan van zout) het sap van 2 limoenen zout naar smaak 500 gr aardappelen,[...]

Bron: allrecipes.nl
Waterzooi van Noordzeevis (de Vlaamsche Pot)

voor 4 personen - 800 gr. gefileerde zeevis naar keuze bv. kabeljauw, wijting, schol, roggevleugel of botervis. - 4 langoustines, scheermessen, venusschelpen[...]

Bron: smulweb.nl
Bouillabaisse met rouille

voor 4 personen 2 stelen bleekselderij 1 venkelknol 1 ui 2 teentjes knoflook 4 eetl. olijfolie 1 envelopje safraandraadjes 1 laurierblad 1 takje tijm 1 glas[...]

Bron: smulweb.nl
VisBastilla

voor 5 personen Vulling: 500 gram visfilet (kabeljauw, koolvis, e.d.); 500 gram Garnalen 250 gram champignons 1 ui 1 groene 1 rode paprika pakje mihoen[...]

Bron: smulweb.nl
Restaurant As: we komen terug!

Een van de bijzondere eetlocaties tussen de ‘binnenringse stad’ Amsterdam en de (half) verrezen ZuidAs, is Restaurant As waar men biologisch,[...]

Bron: aantafelmettanja.blogspot.com
Suggesties voor het Kerstdiner

Amarettoparfait met kaneelsiroop Borrelhapjes: 1. Gebakken geitenkaasjes 2. Canapé met tomaatjes en feta-pesto 3. Bladerdeeg-zalmhapje 4. Crostini met[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Suggesties voor het Kerstdiner

Borrelhapjes: 1. Gebakken geitenkaasjes 2. Canapé met tomaatjes en feta-pesto 3. Bladerdeeg-zalmhapje 4. Crostini met prosciuotto, geitenkaas en vijgenjam 5.[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Ikan Djahé (gebakken kabeljauw met gember)

Een soort Indische kibbeling, heerlijk! Mijn variant viel wel wat pittig uit, met de kinderen zou ik een mildere saus maken. Wat heb je nodig, voor 2[...]

Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.com
De Kromme Watergang - Hoofdplaat

Denken jullie nu alsjeblieft niet meteen dat een lunch bij een **sterrenrestaurant dagelijkse kost is voor Man en mij. En al helemaal niet op een blote (lees:[...]

Bron: eetplezier.blogspot.com

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy