Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
250 gram kabeljauwfilet, 1-1 1/2 el rode currypasta, 1-2 el vissaus (nam pla), 1 ei, 1 el fijngesneden (eventueel Thaise) basilicum, geraspte schil van 1/2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen VOOR VISKOEKJES: 600 g kabeljauwfilet 15 g verse koriander met stelen of wortel van koriander 1 rode peper, zonder zaden 1/2 t zout 1 ei 2 e[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 stokbrood of (oud)brood 1 teen knoflook extra vierge olijfolie peper en zout (uit molen) 5 rijpe tomaten 1 bosje basilicum witte wijnazijn[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 Oliedip 5 eetlepels olijfolie 2 eetlepels balsamico-azijn zout en peper naar smaak 1/2 theelepel Italiaanse kruiden Caprese[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten ½ krop ijsbergsla 1 rode peper 4 eetlepels olijfolie 3 eetlepels rode wijnazijn 1 theelepel honing zout 1 zakje verse dille (15 g) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 teen knoflook 10 g platte peterselie (bakje à 20 g) 2 magere rundersaucijzen (schaal) 1 tl sambal oelek 150 g ambachtelijke tzatziki[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 sjalotje (Biologisch) 2 avocado's 6 cherrytomaatjes 2 theelepels witte wijnazijn 4 eetlepels olijfolie (extra vierge (Biologisch)) zeezout[...]
Bron: ah.nlvoor 5 personen Voor 10 empanadas 1 pakje bladerdeeg (10 blaadjes), 200 gram gehakt, 1 blikje mais en/of doperwtjes, 2 blikjes tomatenketchup, 2 klontjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 rolletjes Bladerdeeg voor croissants (bijvoorbeeld kant en klare danarolles). flinterdun gesneden kipfilet. Blauwaderkaas Spekjes[...]
Bron: smulweb.nl5 tomaten, 3 grote tenen knoflook, 4 takjes basilicum, flinke scheut olijfolie, 7 druppels tabasco, scheutje citroensap, klein scheutje azijn, zwarte gemalen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor het brood: 6 sneetjes wittebrood ,6 eetlepels olijfolie,2 teentjes knoflook,1 tomaat voor de tapenade: 125 kappertjes op azijn, 250 gr[...]
Bron: smulweb.nlBruschetta is geroosterd brood met knoflook, zout en olijfolie. Bruschetta wordt in Toscane als voorgerecht geserveerd. Ingrediënten Stevig spelt[...]
Bron: smulweb.nlStevig wit brood (b.v. ciabatta of pain de campagne), enkele tomaten, knoflook, olijfolie (liefst koudgeperste extra virgine), balsamico azijn, grofgemalen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor het brood: 6 sneetjes wittebrood ,6 eetlepels olijfolie,2 teentjes knoflook,1 tomaat voor de tapenade: 125 kappertjes op azijn, 250 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen Voor 10 empanadas 1 pakje bladerdeeg (10 blaadjes), 200 gram gehakt, 1 blikje mais en/of doperwtjes, 2 blikjes tomatenketchup, 2 klontjes[...]
Bron: smulweb.nl