Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 8 250 ml plantaardige olie 125 ml azijn 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 eetlepel zout 1/2 theelepel gemalen zwarte peper, of[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 7 4 el honing 2 el Dijon mosterd 2 el gehakte verse rozemarijn 1 tl versgemalen zwarte peper 1 tl fijngeraspte citroenschil 3[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 7 personen Ingrediënten (voor circa 6-8 personen) 8 teentje knoflook, fijngehakt 2 Lamsbouten met bilpijp, totaal ca. 3,5 kg 60 ml vers limoensap 3[...]
Bron: smulweb.nl2 kilo lamsbout met been ansjovis (gehalveerd) grote knoflookteentjes in vieren in lengte verdeeld sprietjes verse rozemarijn zout peper margarine en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 7 personen Ingrediënten (voor circa 6-8 personen) 8 teentje knoflook, fijngehakt 2 Lamsbouten met bilpijp, totaal ca. 3,5 kg 60 ml vers limoensap 3[...]
Bron: smulweb.nlVorige week zag ik in een Amsterdamse winkel een specerijenmengsel voor rijst. De eigenaar van de winkel vertelde dat het een Afghaans specerijenmengsel was.[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlEigenlijk wilde ik zo tegen het einde van het seizoen nog een keer wild maken, dus ging ik naar een grote boerderijwinkel hier in de buurt. Helaas was wild[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlvoor 6 personen Bestel bij uw slager een mooie verse lamsbout van ca. 2 kilo. 75 gr. roomboter ca. 6 eetl.olijfolie 10 sjalotten 6 teentjes knoflook ca. 250[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 lamsbout met been (1300 gr) peper, zout 30 gr boter 2 teentjes knoflook 15 gr peterselie 1 citroen 40 gr amandelschaafsel 3 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen -1 ui (fijngehakt) -1 wortel (fijngehakt) -olijfolie -1 lamsbout (circa 2 kg) -zout -1 groene of zwarte vijg per persoon -500 g druiven[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 lamsbout van 2,5 kg. 1 uitje in plakjes. garnering: een paar takjes verse rozemarijn. zout en versgemalen zwarte peper. Voor de saus: 2[...]
Bron: smulweb.nl