Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 33 recepten
voor 7 personen Ingrediënten (voor circa 6-8 personen) 8 teentje knoflook, fijngehakt 2 Lamsbouten met bilpijp, totaal ca. 3,5 kg 60 ml vers limoensap 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 2-2+1/2 kg lamsbout 100 g gerookte spekreepjes boter voor bakken van lamsbout gekookt aardappelen VOOR MARINADE 250 ml zonnebloem olie 125 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Lamsbout, verse rozemarijn, verse tijm, 3 tenen knoflook, goede olijfolie Hulpmiddelen Koekenpan Voorbereiding Laat de bout insnijden bij de[...]
Bron: smulweb.nl2 kilo lamsbout met been ansjovis (gehalveerd) grote knoflookteentjes in vieren in lengte verdeeld sprietjes verse rozemarijn zout peper margarine en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Lamsbout met bot (gewicht ca. 1300 gram) - 8 aardappelen - 26 tenen knoflook - 1 takje rozemarijn - 1 takje tijm - boter - peper - zout -[...]
Bron: smulweb.nl1 uitgebeende lamsbout van 1500-2000 g VOOR MARINADE: citroenschil van 1 citroen, in heel dunne reepjes 2 rode pepers, fijn paar takjes tijm, gestroopt takje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ongeveer 800 gram lamsbout,olijfolie, 2 tenen knoflook, takje rozemarijn, zout,1 el baharat specerijen van Jonnie Boer, bloem,klein blikje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 7 personen Ingrediënten (voor circa 6-8 personen) 8 teentje knoflook, fijngehakt 2 Lamsbouten met bilpijp, totaal ca. 3,5 kg 60 ml vers limoensap 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 2-2+1/2 kg lamsbout 100 g gerookte spekreepjes boter voor bakken van lamsbout gekookt aardappelen VOOR MARINADE 250 ml zonnebloem olie 125 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Lamsbout, verse rozemarijn, verse tijm, 3 tenen knoflook, goede olijfolie Elke dag iets lekkers! 4 x Smult magazine én de Smulweb[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ongeveer 800 gram lamsbout,olijfolie, 2 tenen knoflook, takje rozemarijn, zout,1 el baharat specerijen van Jonnie Boer, bloem,klein blikje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 250 g lamsboutplakken à la minute (dunne plakken) 4 takjes rozemarijn 100 ml rode wijn 2 teentjes knoflook (geperst) versgemalen zwarte[...]
Bron: ah.nlZo, het eerste recept van 2015 staat online. We zijn het jaar goed van start gegaan met een mooi stuk lamsvlees. De vriezer moet leeg, en daar ligt nog heel[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frLamsbout uit de Oven Zo...nu eindelijk eens een lamsvlees gerecht Wij houden niet van lamsvlees... Ik heb enige keren lamsvlees bereid...maar het is nooit een[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlLaatst had ik het met een collega over een recept voor gedroogde aubergines. Die had ze nog nooit gegeten, maar wel gedroogde tomaten. Tijdens het gesprek[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nl