Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Ingrediënten Porties : 4 Voor de vulling 250 g mager runderstoofvlees, in kleine blokjes 100 g rundernier, in kleine stukjes 2 theel. plantaardige olie 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr rundergehakt 1 ui, fijngehakt 1 teentje knoflook, gehakt 1 blik tomaten, in stukjes 3 eetlepels tomatenpuree 1/2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 500 gr blokjes runderstoofvlees 150 gr champignons, schoongemaakt en heel gehouden 4 plakken bacon, in reepjes gesneden ca. 12[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 150 gr spek 2 uien 2 teentjes knoflook 2 verse chilipepers 1,5 kg rundvlees (idealiter runderstoofvlees) 2 eetlepels bloem 600[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 750 g bieflappen, in blokjes (ik had heerlijke Schotse Hooglander die op de Drentse heide graasde) 1+1/2 t zout 3/4 t zwarte peper bloem voor[...]
Bron: smulweb.nlIn het magazine Proef+ (een uitgave van Gall & Gall) stond dit recept voor runderpie. Nu heb ik normaliter bepaald geen hoge hoed op van Allerhande[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen 750 gram runderstoofvlees, in blokjes gesneden 2 uien 50 gram braadboter 1 el bloem 1 blikje tomatenpuree (40 gram) 1 flesje donker Bockbier 2[...]
Bron: smulweb.nlDit recept is van mijn moeder. Ze maakte kroketten op speciale dagen. Ze was dan druk in de weer met bouillon, ragout en eiwitten. De kroketten stonden een[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlIngrediënten 800 g aardappelen (kruimig) 1 pak rodekool (met appel (450 g, diepvries)) 50 g boter 1 schaal runderreepjes (350 g) 2 uien (gesnipperd) 1 el[...]
Bron: ah.nlDit recept is van mijn moeder. Ze maakte kroketten op speciale dagen. Ze was dan druk in de weer met bouillon, ragout en eiwitten. De kroketten stonden een[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlIn het magazine Proef+ (een uitgave van Gall & Gall) stond dit recept voor runderpie. Nu heb ik normaliter bepaald geen hoge hoed op van Allerhande[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comRundvlees bouillon bloem zout kruiden en specerijen.4 5 eieren koffiemelk paneermeel Voorbereiding Bouillon trekken van rundvlees niet te mager bv een riblap[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gram magee runderlappen* 3 grote uien* 35 gram boter* 1/2 theelepel bruine suiker* 1 eetlepel bloem* 4 dl runderbouillon* 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -1 stuk schoudervlees van 1 kg -200 g gesneden ontbijtspek -60 g varkensvet of reuzel -veel soepgroenten -3 uien (grof gesnipperd) -1/8 l hete[...]
Bron: smulweb.nl