Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
voor 6 personen 1 kg sukadelappen, in 3 cm stukjes (ik had Schotse Hooglander vlees) 70 ml olijfolie 6 grote knoflooktenen, fijn 2 e tomatenpuree genoeg zelf[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 el extra vergine olijfolie 450 g magere sudderlappen, zonder vet en in blokjes van 5 cm gesneden 1 grote ui, in stukken[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 kg runderfilet, in blokjes 1 takje tijm 1 laurierblad 1 takje rozemarijn 1 teentje knoflook plantaardige olie voor de[...]
Bron: allrecipes.nlDit is weer zo’n recept uit mijn beduimelde knipselmap. Ooit stond dit recept in de Provinciale Zeeuwsche Courant (ja, die bestaat écht). Het idee van[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDoor vlees urenlang op lage temperatuur in de oven te stoven, wordt het boterzacht en extra lekker. Ingrediënten : 3 el olijfolie 1,5 kg sukadelappen 175 gram[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlDit is weer zo’n recept uit mijn beduimelde knipselmap. Ooit stond dit recept in de Provinciale Zeeuwsche Courant (ja, die bestaat écht). Het idee van[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDoor vlees urenlang op lage temperatuur in de oven te stoven, wordt het boterzacht en extra lekker. Ingrediënten : 3 el olijfolie 1,5 kg sukadelappen 175 gram[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlDit is weer zo’n recept uit mijn beduimelde knipselmap. Ooit stond dit recept in de Provinciale Zeeuwsche Courant (ja, die bestaat écht). Het idee van[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 6 personen 1 kg sudderlappen (rund),100 g boter of margarine, 50 g spekjes, 2 plakken ontbijtkoek zonder korst, een handje rozijnen, een half bekertje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 el. plantaardige olie*750 gr.riblappen in blokken*350gr.verse zilveruitjes,gepeld*4 tenen knoflookfijngehakt*3 laurierbladen*10 zwarte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 gr rundvlees 1 teentje knoflook 2 uien - 2 wortelen 100 gr champignons eventueel olijven 2 eetlepels tomatenpuree 50 gr margarine (40%[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr runderlappen (in blokken van 2x2cm) (versgemalen) peper en zout 50 gr boter 2 sjalotjes (gesnipperd) 1 Spaans pepertje (fijngesneden)[...]
Bron: smulweb.nl