Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
voor 6 personen 1 kg sukadelappen, in 3 cm stukjes (ik had Schotse Hooglander vlees) 70 ml olijfolie 6 grote knoflooktenen, fijn 2 e tomatenpuree genoeg zelf[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 kg runderfilet, in blokjes 1 takje tijm 1 laurierblad 1 takje rozemarijn 1 teentje knoflook plantaardige olie voor de[...]
Bron: allrecipes.nl1 kg.rundvlees 2 tomaten ontvellen in stukken snijden 2 grote uien schillen in stukken snijden 6 tenen knoflook in stukjes hakken 3 kruidnagels 3[...]
Bron: smulweb.nlIn het magazine Proef+ (een uitgave van Gall & Gall) stond dit recept voor runderpie. Nu heb ik normaliter bepaald geen hoge hoed op van Allerhande[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 6 personen Plm. 1200 gr. entrecôte aan één stuk of ander stuk mooi rundvlees met een beetje vet er aan - 100 gram wortel - 100 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gram runderstoofvlees, in blokjes gesneden 2 uien 50 gram braadboter 1 el bloem 1 blikje tomatenpuree (40 gram) 1 flesje donker Bockbier 2[...]
Bron: smulweb.nlDit recept is van mijn moeder. Ze maakte kroketten op speciale dagen. Ze was dan druk in de weer met bouillon, ragout en eiwitten. De kroketten stonden een[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlDoor vlees urenlang op lage temperatuur in de oven te stoven, wordt het boterzacht en extra lekker. Ingrediënten : 3 el olijfolie 1,5 kg sukadelappen 175 gram[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlIngrediënten 800 g runderlappen zout en peper 1 eetlepel boter of margarine 125 g gerookte spekblokjes 4 dl droge witte wijn (Chennet) 2 laurierblaadjes[...]
Bron: ah.nlDoor vlees urenlang op lage temperatuur in de oven te stoven, wordt het boterzacht en extra lekker. Ingrediënten : 3 el olijfolie 1,5 kg sukadelappen 175 gram[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlDit recept is van mijn moeder. Ze maakte kroketten op speciale dagen. Ze was dan druk in de weer met bouillon, ragout en eiwitten. De kroketten stonden een[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlDit Indische gerecht heb ik jaren geleden eens gegeten, nou ja, iets wat erop lijkt in ieder geval. Helaas had ik het recept niet, dus ben ik zelf gaan[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIn het magazine Proef+ (een uitgave van Gall & Gall) stond dit recept voor runderpie. Nu heb ik normaliter bepaald geen hoge hoed op van Allerhande[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen 1 pond suddervlees in blokjes 3 cm verse gember 1 dessertlepel kurkuma of koenjit (geelwortel) 1 dessertlepel komijn 1 eetlepel bruine suiker[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gram magee runderlappen* 3 grote uien* 35 gram boter* 1/2 theelepel bruine suiker* 1 eetlepel bloem* 4 dl runderbouillon* 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nl