Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 9 recepten
Ingrediënten Porties : 8 500 gram sjalotjes 1 el olie zout en peper 125 ml rode wijn 1/2 groentebouillonblokje 3 el honing 1 el ingemaakte groene[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 200 gr uien - 1 zakje soepgroenten - 20 gr verse gember - 1/2 sinaasappel - 5 eetl olie - 1 laurierblaadje - 3 jeneverbessen - 2 theelepels[...]
Bron: smulweb.nlIk ben gek op eendenborst en we eten het dan ook regelmatig. Zoals gisteren met een supersnelle saus met rode port en bessengelei. Een trucje om te[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen 200 gr uien - 1 zakje soepgroenten - 20 gr verse gember - 1/2 sinaasappel - 5 eetl olie - 1 laurierblaadje - 3 jeneverbessen - 2 theelepels[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 8 mandarijnen (clementines) 3 eetlepels olijfolie 2 kleine rode uien (in dunne parten) 1 teentje knoflook (geperst) 3 eetlepels suiker 1[...]
Bron: ah.nlIk ben gek op eendenborst en we eten het dan ook regelmatig. Zoals gisteren met een supersnelle saus met rode port en bessengelei. Een trucje om te controleren[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIngrediënten Porties : 10 5 à 6 eendenborsten (canettes, 1,2 kg in totaal) zout en peper Voor de saus 100 gr sjalot 5 dl rode wijn 2 dl rode port rasp[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 Eendenborst 4 eendenborstfilets 50 ml gevogelte of wildfond 100 ml rode wijn 2 eetlepels bosvruchtenjam 25 gr boter 1-2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 wilde eenden. (twee tamme eenden) voor de fond van eend: wortel, bleekselderij, knolselderij, peterselie, wat jeneverbessen, laurier, thijm.[...]
Bron: smulweb.nl