Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Ingrediënten Porties : 8 500 gram sjalotjes 1 el olie zout en peper 125 ml rode wijn 1/2 groentebouillonblokje 3 el honing 1 el ingemaakte groene[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 tamme eendenborstfilets 125 g zwarte olijven zonder pit 1 sjalot ½ teentje knoflook 1 gezouten ansjovisfilet 10 g basilicumblaadjes[...]
Bron: smulweb.nlHet bereiden van dit gerecht is een fluitje van een cent, mooi op een bord en op de foto zetten is weer een heel ander verhaal. Ik vind het heel knap, hoe[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIk ben gek op eendenborst en we eten het dan ook regelmatig. Zoals gisteren met een supersnelle saus met rode port en bessengelei. Een trucje om te[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIngrediënten 8 mandarijnen (clementines) 3 eetlepels olijfolie 2 kleine rode uien (in dunne parten) 1 teentje knoflook (geperst) 3 eetlepels suiker 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 el koolzaadolie 6 blaadjes salie 2 eendenborsten (kamertemperatuur) 40 g rucola 2 el truffelmayonaise (koelvers) 50 g groene[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1/2 knolselderij 500 g kruimige aardappelen (bijv. rooster) 100 ml melk 50 g boter 1/2 tl gemalen nootmuskaat 2 eendenborsten 2 el honing[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 eendenborstfilets zout versgemalen peper 1 sjalotje 1 blikje bramen (200 g Jonker Fris) ½ dl medium dry sherry of witte port ½[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 sinaasappels (schoongeboend) 250 ml gevogeltefond (pot 380 ml) 6 eendenborstfilets (a 200 g) 2 el zwarte peperkorrels 30 ml cognac[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 el arachideolie (pindaolie) 2 eendenborsten (a 150 g) 200 g peultjes 300 g broccoli 1 Spaanse peper ½ teentje knoflook 40 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 750 g kruimige aardappels 2 zure appels (bijv. Granny Smith) 2 zoete appels (bijv. braeburn) 2 sjalotten 8 plakken bacon 4 eendenborstfilets[...]
Bron: ah.nlHet bereiden van dit gerecht is een fluitje van een cent, mooi op een bord en op de foto zetten is weer een heel ander verhaal. Ik vind het heel knap, hoe koks[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comHet bereiden van dit gerecht is een fluitje van een cent, mooi op een bord en op de foto zetten is weer een heel ander verhaal. Ik vind het heel knap, hoe koks[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIk ben gek op eendenborst en we eten het dan ook regelmatig. Zoals gisteren met een supersnelle saus met rode port en bessengelei. Een trucje om te controleren[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIngrediënten Porties : 8 1 dl Japanse sojasaus 1 dl sake 1 dl mirin 40 gr suiker 8 tamme eendenborsten, filet de canette 2 verse mango’s 1 rode Spaanse[...]
Bron: allrecipes.nl